Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prozvane za "muljažu"
Povratak na članak

Sestre Banović: Nismo varalice, ovo nas jako pogađa

- Nikad u životu nismo varale. Čak smo pisale organizatoru utrke da se rezultati korigiraju – rekla je vidno uzrujana Marina.

Komentari 4

KA
kajinx
13:32 10.08.2014.

Tko je upisivao rezultate? Sigurno ne Marina i Anita.

VL
TI
Ticius
13:37 10.08.2014.

klasicne varalice, skupa sa trenerom

VL
DH
dalibor.hren
12:45 17.08.2014.

Sandra Perković je bila suspendirana zbog dopinga. Svi smo joj vjerovali (i ja) a sad ćemo sestre Banović razapeti...Baš smo dosljedni.

VL
DH
dalibor.hren
12:43 17.08.2014.

Nekad su hajdukovi nogometaši, blizanci, Zlatko i Zoran Vujović na poluvremenu službene utakmice zamijenili dresove (7 i 9). Sudac je nakon nekoliko minuta prekinuo igru, igrači opet mijenjaju dresove (na igralištu) i nikom ništa!? HTV mora imati snimku jer je utakmica bila na TV-u.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.