Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prozvane za "muljažu"

Sestre Banović: Nismo varalice, ovo nas jako pogađa

10.11.2010., Zagreb - Sestre Anita i Marina Banovic, atleticarke atletskog kluba Dinamo-Zrinjevac.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
10.08.2014.
u 10:40

- Nikad u životu nismo varale. Čak smo pisale organizatoru utrke da se rezultati korigiraju – rekla je vidno uzrujana Marina.

Sestre Banović, Marina i Anita, trenutačno proživljavaju teške trenutke. Optužene su za varanje rezultata na mitingu u talijanskoj Valsugani, no istina je daleko od toga.

– Uvidom u rezultate koji su objavljeni nakon utrke shvatile smo da su nam rezultati krivo pripisani tako što je Anitin rezultat pripisan meni i obratno. Taj smo podatak zadržale za sebe do dolaska na pripreme u Medulin. O tome sam samoinicijativno razgovarala i s direktorom reprezentacije Sinišom Ergotićem. Naša je namjera bila da o tome osobno razgovaramo s izbornikom te smo se odlučile taj razgovor obaviti u Medulinu na pripremama te ga zato nismo nazvale odmah nakon utrke. Možda je to bila jedina naša pogreška jer, kada sam konačno razgovarala s Ergotićem, on je sve već znao – rekla je Marina.

Namjere u namještanje s gnušanjem odbijaju.

- Nikad u životu nismo varale. Čak smo pisale organizatoru utrke da se rezultati korigiraju. Naime, tek smo poslije na internetu vidjele da je Anitin rezultat pripisan meni – rekla je vidno uzrujana Marina.

Nadamo se da će se sestre Banović ipak naći u avionu za Zürich i da će trčati štafetu 4x400 metara jer očito namjere za varanje nije bilo.

Komentara 4

KA
kajinx
13:32 10.08.2014.

Tko je upisivao rezultate? Sigurno ne Marina i Anita.

TI
Ticius
13:37 10.08.2014.

klasicne varalice, skupa sa trenerom

DH
dalibor.hren
12:45 17.08.2014.

Sandra Perković je bila suspendirana zbog dopinga. Svi smo joj vjerovali (i ja) a sad ćemo sestre Banović razapeti...Baš smo dosljedni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije