Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muška utrka
Povratak na članak

Šestorica Hrvata, Kostelić nakon četiri postolja želi dobar rezultat

Osim Ivice Kostelića, Natka Zrnčića-Dima i Filipa Zubčića, tu su još i Matej Vidović (20), Istok Rodeš (18) i debitant Elias Kolega (18).

Komentari 2

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
10:31 06.01.2015.

Zaboravili ste navesti da će za upće uveseljavanje publike nastupiti i 4 Slovenca a prvi sa odličnim startnim brojem 102!!!!!!!!hihihihihihihihihihihih

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
18:24 06.01.2015.

Zupčić i Kostelić došli do cilja. Priglupi komentator sarkastično govori o Ivičinom profesorskom skijanju u trenucima kada je baš izgubio priključak i bio nesiguran. Čemu tako zaslužnog sportaša častiti "profesorskim " skijanjem kada očito griješi? Pustite Ivicu na miru, on je svoje dao, ovakvi "profesorski komplimenti" makar i od jadnog televizijskog komentatora nikome ne trebaju. Kako će sad komentator ikome iz obitelji Kostelić pogledati u oči?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.