Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boje se rata

Šestorica Brazilaca iz Šahtara odbila se vratiti u Donjeck

Douglas Costa
Reuters/Pixsell
21.07.2014.
u 11:15

Igrači imaju ugovore kojih se moraju držati, ukoliko se ne pojave oni ih krše i prvi će snositi posljedice, zaprijetio je Ahmetov.

Nogometaši Šahtara preksinoć su u pripremnoj utakmici izgubili od Lyona sa 1:4 (Dentinho/Fekir, Lacazette, Benzia, Danic), no prava se drama zbivala nakon utakmice. Šestorica igrača Šahtara, naime, odbila su krenuti u Ukrajinu zbog opasnosti koju nosi rat. Ostali su u Francuskoj i zagubio im se trag! Riječ o strancima, detektirana su petorica od šestorice, sve Brazilci: Alex Teixeira, Dentinho, Ferreyra, Douglas Costa i Fred.

- Igrači imaju ugovore kojih se moraju držati, ukoliko se ne pojave oni ih krše i prvi će snositi posljedice. Ukoliko žele otići, u ugovorima su izlazne klauzule koje iznose desetke milijuna eura - rekoa je gazda Šahtara Rinat Ahmetov te dodao:

- Nadam se da će razum prevladati i da se igrači neće voditi strahom. Spremni smo im pružiti svu sigurnost. Želimo igrati u Donjecku, ali u ovom trenutku to nije moguće i igrat ćemo gdje nam dopuste, nadam se da će to biti u Harkivu.

>>Srna pogotkom s bijele točke inicirao preokret Šahtara

Komentara 2

GI
gismund
12:12 21.07.2014.

ajmo Dinamo u šoping, što čekate??? :-))

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:40 21.07.2014.

u nogometu je opće poznato da treba ginuti za svoj klub, evo sad imaju priliku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije