Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČA SE, PRIČA

Senzacija na pomolu! Dinamo za trenera vraća u Maksimir miljenika navijača?!

Zoran i Zdravko Mamić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
07.07.2020.
u 08:40

Prosinečki je u ovom trenutku trener turskog Kayserispora, 14. sastava tamošnjeg prvenstva

Igor Jovićević više nije trener Dinama, nakon samo sedam utakmica u kojima je vodio prvu momčad Dinama sporazumno su raskinuli ugovor. 

Jovićević je na mjesto trenera službeno postavljen 22. travnja nakon što se klub razišao s Nenadom Bjelicom, a Dinamo je vodio u samo sedam službenih ogleda tijekom kojih je ostvario tri pobjede, dva remija i dva poraza. Varaždin je u debiju na klupi pobijedio 3:1, zatim je poražen od Lokomotive 1:0, protiv Slaven Belupa je slavio 3:2, a zatim su uslijedila dva ogleda bez pogodaka protiv Gorice i Osijeka. Prvog dana u srpnju je slavio s 1:0 protiv Intera, a u nedjelju je pretrpio poraz 2:0 u Rijeci.

– Imao sam najbolje namjere, ali nogomet je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima. Zahvaljujem klubu na povjerenju, na prekrasnim godinama u nogometnoj školi te prilici koju su mi dali u prvoj momčadi. Uvijek ću biti Dinamovac i vjerujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu – rekao je Igor Jovićević. 

– Žao nam je zbog tako brzog rastanka, ali moramo pokazati odgovornost u ovim teškim vremenima. Uime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom momčadi. Vrata Dinama uvijek će mu biti otvorena – poručio je sportski direktor kluba Zoran Mamić.

Foto: NordPhoto/PIXSELL

Odmah se krenulo sa spekulacijama tko bi mogao preuzeti klupu plavih, a kao najizgledniji kandidat spominjao se upravo Mamić. Ipak, SN donose kako bi se u Maksimir mogao vratiti Robert Prosinečki koji bi nakon igračke karijere u Maksimiru, gdje je bio miljenik navijača pred kraj 90-ih, mogao isto pokušati ostvariti i na klupi. Prosinečki je u ovom trenutku trener turskog Kayserispora, 14. sastava tamošnjeg prvenstva.

Ključne riječi

Komentara 15

PE
peronja
10:04 07.07.2020.

odhebite s Robijem, dobar igrač, loš trener. Bolje onda da je ostao Jovićević, ovako ćemo na tribini imati dobar dio navijača koji ga ne trpe zato kaj je igrao za C.Z., to su činjenice. Ima tu u HNL-u dva, tri dobra trenera, Tomić, Toplak pa i Zoran Mamić, koji je najbolji, ali bit će ga puno po 'hrvtskim' medijima.

NI
niko63
10:18 07.07.2020.

Robi je 90 setih bio miljenik Zvezdinih navijača a ne Dinamovih. Svaka čast Žutom ali to je prava istina.

EM
Emoji
09:06 07.07.2020.

Ajmeeeeeeeeee, neka stave Dina Rađu, možda Hajduk prekine niz osvajanja prvenstava u Hrvata!! U Dinamu trener koji je započeo prvenstvo i dobije ga ne smije slaviti titulu ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije