Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VALENTINA VIGNALI
Povratak na članak

Seksi sportašica želi u politiku: Samo s Instagrama imam 2 milijuna glasača

Komentari 6

BA
batva
11:21 08.02.2019.

Osvježenje za parlament.Zar ne postoji mogučnost da i u našem Saboru dovedemo kakvu našu ljepoticu.Valjda bi nam sabornica bila punija.Ili možda ne. Možda se preferiraju moderniji pogledi na ljubav istospolnih partnera.Ali vrjedilo bi pokušati.

VL
TR
trabant7
16:11 08.02.2019.

Legendarni Anto Kovačević je rekao: " nisi se ti rodila za mudraca nego za madraca".

VL
NI
nisamguzonjinsin
11:34 08.02.2019.

Pa i Berluscioni je imao dvije misice u vladi da mu "pomognu" svojim iskustvom !

VL
AI
airbender
12:09 08.02.2019.

to nam je donio presedan, kada je Trump dosao na vlast. nema veze kaj nema pojma o politici. bitna je popularnost. trump se nikada nije smio dogoditi.. za slijedece izbore u americi predviđam kandidaturu Oprah, Angelina Jolie i Kim Kardashian. sad ce svaka fufa sa dovoljno "lajkova" ili, pazi ovo, "sljedbenika na internetu" moci biti politicka licnost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.