Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
White otkrio

Šef UFC-a našao Miočiću protivnika i najavio superspektakl

Stipe Miočić i Daniel Cormier
Foto: Screenshot/UFC/Fightsite
1/6
06.12.2019.
u 21:39

Svi čekamo tu borbu. Stipe je ozlijeđen, još se oporavlja od posljednje borbe s Cormierom. Čekamo da se oporavi, ali mogu reći da su obojica pristala na borbu - rekao je Dana White u emisiji 'The Rich Eisen Show'

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić mogao bi uskoro doznati protiv koga će braniti pojas teškaškog UFC prvaka.

Šef najjače i najbogatije svjetske MMA organizacije Dana White potvrdio je kako bi Miočićev suparnik vrlo lako mogao biti Daniel Cormier. Bio bi to njihov treći međusobni dvoboj, a sada su na omjeru 1-1.

Stipe Miočić i Daniel Cormier
1/7

- Svi čekamo tu borbu. Stipe je ozlijeđen, još se oporavlja od posljednje borbe s Cormierom. Čekamo da se oporavi, ali mogu reći da su obojica pristala na borbu - rekao je Dana White u emisiji 'The Rich Eisen Show'.

Nakon što je Miočić u kolovozu nokautom u 4. rundi pobijedio Cormiera i vratio pojas, svi su se pitali hoće li doći do još jedne borbe između ova dva fantastična borca.

Daniel je već tada najavljivao kako se želi povući no dobije li još jednu priliku boriti se protiv Stipe rado bi odgodio umirovljene. Izgleda kako je Dana White dobio suglasnost oba borca.

Prošlih nekoliko mjeseci mnogi su tražili borbu s Miočićem, a među najčešće spominjanim imenima bio je Francis Ngannou. Kako sada stvari stoje Kamerunac će malo pričekati svoju priliku.

- Stipe će ponovno pobijediti. Dođe li do te borbe, runde će biti puno eksplozivnije. Obojica su već osjetila što drugi ima za ponuditi i ovoga puta neće biti toliko neodlučni. I dalje smatram da je Stipe bolji udarač i definitivno ima prednost u dosegu - kaže Curtis Blaydes i dodaje:

- Mnogo će toga ovisiti i o 'DC-ju'. Ako on dođe s ciljem da se fokusira samo na hrvanje, onda bi mogao pobijediti. No on ima problem s egom. Daniel želi borbu na nogama sa Stipom, ponovno će pasti. 

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:07 06.12.2019.

Bilo bi pošteno da se sudare N¨Ganu i Cormier pa Stipe s pobjednikom

DD
dobar.d
23:13 06.12.2019.

Nek se dečki tuku, to je dobro za zdravlje i novčanik.

PR
prajdali100
21:59 06.12.2019.

Njihov posljednji meč sam gledao u grču.Bio sam zaprepašten kako Cormier vješto priđe Stipi zadavajući razorne udarce.Stipe jeste pobijedio ali je dobio toliko batina da je to užas jedan.Ponovo sa Cormierom !!!!? Ni u ludilu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije