Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETOSTI

Šef MMA nastavlja sukob s prvakom: White nije htio staviti pojas Ngannou

MMA: UFC 270-Ngannou vs Gane
Foto: Gary A. Vasquez/REUTERS
1/11
23.01.2022.
u 09:05

White mu je očito htio pokazati tko je glavni.

Spektakularnim UFC 270 "fight nightom" ušli smo u MMA 2022. godinu. U glavnoj borbi večeri na rasporedu je bio teškaški okršaj za ujedinjenje pojaseva između Francisa Ngannoua i Cyrila Ganea.

Aktualni prvak pobijedio je privremenog na bodove i vratio status "najopasnijeg“ na svijetu, ali pozornost s borbe skrenuo je detalj koji se dogodio po njezinu završetku.

Naime, UFC-ov prvi čovjek Dana White nije se pojavio u oktogonu na proglašenju novog/starog teškaškog prvaka.

Iako on osobno stavlja pojaseve oko struka prvacima, ovaj put nije došao, nego je umjesto poslao svog suradnika Mitcha Maynarda, koji je zadužen za sastavljanje borbi.

Ngannou, čiji ugovor s UFC-om ističe krajem godine, želi više novca i odbija se boriti po postojećim uvjetima svog ugovora i koketira s boksom, što očigledno ne sjeda dobro Whiteu. Njihov ionako napeti odnos poslije ovoga bi mogao biti još napetiji.

White mu je očito htio pokazati tko je glavni.

>> Pogledajte: Hrvoje Horvat nakon utakmice s Danskom!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar toxic alien
toxic alien
22:20 23.01.2022.

Dosadna borba. Skoro niti jednog udarca. Pet rundi hrvanja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije