Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Temperamentni vlasnik

Šef Mavericksa Mark Cuban teksaški je Zdravko Mamić

Mark Cuban
Reuters
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
13.06.2011.
u 21:48

I Dallas ima svog Zdravka Mamića. Mark Cuban (53) postao je većinski vlasnik Mavericksa 2000. godine, a otad privlači veliku pozornost.

Utakmice gleda sjedeći s publikom, svađa se s navijačima i sucima, miješa u politiku, piše blog, psuje na televiziji... Nakon osvajanja finala, u ESPN-ovu javljanju uživo nije se suzdržavao:

– Miami je odličan grad sa sjajnim navijačima, ali naši su navijači u Miamiju bili jeb... bolji od njih! Bilo je kao da igramo kod kuće.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
22:20 13.06.2011.

Je li Mamić većinski vlasnik Dinama kaošto je Cuban u Dallasu? Posluju li Mavericksi kao udruga građana da bi izbjegavali plaćanje poreza? Daje li grad Dallas velike novce za klub iz džepa poreznih obveznika? Ima li Cuban menadžersku agenciju koja prodaje igrače Mavericksa koju \"ko fol\" vodi njegov sin? Je li brat Cubana nedodirljivi sportski direktor koji ne odgovara za silne trenerske promašaje? Drži li Cuban u šaci komesara Sterna i vodstvoNBA lige, koji funkcioniraju kao servis Mavericksa? Ima li Dallas svoj klub filijalu u NBA ligi? Mora li Cuban dijeliti besplatne dresove i kobasice da bi privukao ljude na utakmice? Antonela, ostavi se sportskih tema, nije to za tebe.

JA
JackRussell
23:03 13.06.2011.

Majko mila, Antonela Vukorepa bježi od sporta....bježi što dalje....ovako nešto napisat....Mark Cuban je uvjerljivo najpopularniji vlasnik u NBA ligi, tip vlasnika o kojem sanjaju navijači svih klubova u svim sportovima koje Amerika ima, vlasnik koji je izuzetno inteligentan, praktički genijalac koji je svojim talentom osigurao si milijarde dolara zarade, a od Dallasa, nekada slabašne momčadi, u samo 11 godina otkada je kupio momčad, napravio je senzacionalan posao, svake su sezone konkurentni, vodi pametnu politiku, okružen je sposobnim ljudima koji znaju kako biti najbolji ili barem jedan od najboljih. Antonela Vukorepa, bježi od sporta, čim prije....čujem da Story traži novinare.....javi se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije