Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Šarić izvanredan u sedmoj pobjedi Sunsa!

Dario Šarić
Foto: Reuters/Pixsell
15.11.2019.
u 07:56

Šarić je na parketu proveo gotovo 30 minuta šutirajući iz igre 9/12

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić ugradio je 23 koša, šest skokova te po jednu asistenciju i blokadu u sedmu pobjedu Phoenix Sunsa koji su kao domaćini svladali Atlantu sa 128:112. 

Šarić je na parketu proveo gotovo 30 minuta šutirajući iz igre 9/12, a za tricu 3/5. Najefikasniji igrač Sunsa bio je Kelly Oubre Jr. sa 30 koševa, dok je Devin Booker ubacio 27.

U svojoj prvoj utakmici za Los Angeles Clipperse Paul George je postigao 33 koša uz devet skokova, ali je njegova momčad poražena na gostovanju u New Orleansu sa 127:132.

Clippersi su igrali bez Kawhija Leonarda. Ivica Zubac je u igru ušao s klupe te za 11 i pol minuta postigao šest koševa uz pet skokova te po jednu asistenciju i blokadu. Pobjednike je sa 36 koševa predvodio Jrue Holiday.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije