Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJAMANTNA LIGA
Povratak na članak

Sandra Perković fotkom otkrila koji grad voli i oduševila navijače: Najljepša si!

Nakon duljeg vremena Hrvatska će na jednom mitingu Dijamantne lige imati dva predstavnika. Sandra Perković redovita je gošća u bacanju diska, a prvi će put na mitingu ovakvog ranga i kvalitete nastupiti Filip Mihaljević

Komentari 3

AN
AnkicaKovac
18:16 24.08.2019.

"Volim paštetu ujutro, volim paštetu popodne, volim paštetu on Monday, a volim ju i jesen..." Voljela bi i ja Pariz da si ga mogu priuštiti, i ne bi se pritom žalila da nemam za paštetu i da ću bacati za neku drugu državu da bi mogla pokriti osnovne potrebe konzumacije paštete za mene i mog trenera.

VL
DA
DarthVader
18:46 24.08.2019.

Bi prosil da se onda tam odselis.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.