Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

San Antonio izborio majstoricu unatoč ludoj večer Jokića

LaMarcus Aldridge
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
26.04.2019.
u 11:27

Kod San Antonija najbolji je bio centar LaMarcus Aldridge sa 26 poena i 10 skokova

Košarkaši San Antonija izborili su majstoricu nakon što su u šestoj utakmici prvog kruga doigravanja NBA lige pred svojim navijačima svladali Denver Nuggetse sa 120:103.

Sada je rezultat poravnat na 3-3, a odlučujuća sedma utakmica igrat će se u Denveru (nedjelja u 4:00 sata po hrvatskome vremenu). Pobjednik u drugom krugu ide na Portland Trail Blazerse.

San Antonio je gotovo stalno bio u vodstvu, a u posljednju četvrtinu je ušao sa prednošću 90:85. Međutim, u pet minuta zadnje dionice Spursi su napravili seriju 17:2, te su otišli na 20 koševa prednosti (107:87) i time je susret bio riješen. 

Kod San Antonija najbolji je bio centar LaMarcus Aldridge sa 26 poena i 10 skokova. DeMar DeRozan ubacio je 25, a Rudy Gay 19 koševa.

Ekipu Denvera predvodio je srpski centar Nikola Jokić sa 43 poena, 12 skokova i 9 asistencija. Jamal Murray postigao je 16, a Gary Harris 14 koševa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije