Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO RAZOČARAN

'Ne bih igrao za reprezentaciju čak ni da mi otac postane izbornik!'

'French midfielder Samir Nasri gestures after scoring a goal during the Euro 2012 championships football match France vs England on June 11, 2012 at the Donbass Arena in Donetsk. AFP PHOTO / PATRICK H
'PATRICK HERTZOG'
06.10.2015.
u 13:40

'Trudio sam se, imao sjajnu sezonu s klubom prije prvenstva, ali to nije bilo dovoljno.'

Za Samira Nasrija reprezentacija je završena priča još otkako nije pozvan na Svjetsko prvenstvo prošle godine u Brazilu. Veznjak Manchester Cityja posljednju je utakmicu za Francusku odigrao 2013., imao je i važnu ulogu u klubu, ali izbornik Didier Deschamps nije mu vjerovao.

Ipak, tamošnjim je medijima i navijačima još uvijek zanimljiv te se nadaju nekakvom zaokretu. Ipak, čak da se izbornik predomisli, Nasri neće, gotovo je sve skupa s njegove strane. Pomalo razmaženo, ali njegova stvar.

- Čak i da je moj otac izbornik, neću se vratiti. Neodlazak na prvenstvo me malo i uništio. Htio sam otići već 2012., ali mi je otac rekao da moram igrati u Brazilu. Trudio sam se, imao sjajnu sezonu s klubom prije prvenstva, ali to nije bilo dovoljno - rekao je Nasri pa nastavio:

- Bez uvrede bilo kome, ali kada sam vidio popis i neke na njemu... Znam da nisam savršen, ali mjesto u toj momčadi sam imao.

>> Nisam sretan u reprezentaciji i više neću igrati za Francusku

Komentara 10

ML
Mlad75
17:00 06.10.2015.

Ne želi igrati jer mu Francuska nije pri srcu...

Avatar Abcda
Abcda
18:21 06.10.2015.

Nasri nije Francuz , nego Alzirac. Njih je vise u Tricolorima , kolonijalnog porijekla , koji ne osjecaju Francusku kao domovinu. Bruka je pukla u Juznoj Africi , pa ponovo u Brazilu . Benzema igra ali ne srcem , nije ni sjena onoga iz Reala.

JE
Jednakost
16:47 06.10.2015.

Prgav do bola. Kod mene nebi nikad igrao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije