Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz talijanskih medija

Salihamidžić za Bayernom neće žaliti: Uz pozamašnu otpremninu ima i izvrsne opcije zaposlenja

Bundesliga - Bayern Munich v Union Berlin
Foto: Andreas Gebert/REUTERS
1/3
29.05.2023.
u 18:20

S Bayernom je na poziciji sportskog direktora osvojio brojne trofeje među kojima i Ligu prvaka. Bavarski klub mu je usprkos tome tijekom proslave novog naslova udijelio otkaz tri godine prije isteka ugovora. Ipak, malo je vjerojatno da je Hasan Salihamidžić osobito zabrinut zbog takvog razvoja događaja. Poznat je okvirni izvor otpremnine i govori se o mogućim zamjenama za Njemačku

Hasan Salihamidžić i Oliver Kahn su u subotu dobili otkaz u Bayernu tek što su Bavarci osvojili novi naslov prvaka Njemačke u nevjerojatno dramatičnom posljednjem kolu Bundeslige. Iz kluba su kazali kako sportskog i izvršnog direktora neće sačuvati osvajanje titule te kako sama odluka nimalo nije ovisila o ishodu sezone.

Salihamidžić će tako nakon šest godina i dvanaest osvojenih trofeja u Bayernu dobiti između šest i osam milijuna eura otpremnine. Međutim, prema pisanju talijanskog Tuttosporta, taj novac će moći spremiti i ubrzo nastaviti raditi.

GALERIJA Westfalen u suzama: Borussia propustila iskoristiti priliku desetljeća

Bundesliga - Bayern Munich v Union Berlin
1/19

Naime, Juventus bi mu mogao ponuditi istu poziciju. Tako bi se Salihamidžić mogao vratiti u klub za koji je igrao od 2007. do 2011. godine kada je u Torino stigao upravo iz Bayerna. 

VEZANI ČLANCI:

Komentara 5

Avatar markoii123
markoii123
22:36 29.05.2023.

Odličan i uspješan igrač,fantastičan sportski direktor. Naklon do poda legendo. Ponos svih nas sa ovih prostora.

DU
Deleted user
19:26 29.05.2023.

Sta nas briga za njega!

FR
franjo
21:52 29.05.2023.

Nezna jednu rečenicu pravilno … najgluplji igrač Bayernov kao i Oliver Hahn.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije