Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGLASAK
Povratak na članak

S huliganima u zatvor, a Hajduk treba žestoko kazniti!

Na Poljudu je postalo normalno da navijači šipkom naganjaju suca, ugrožavaju živote...

Komentari 129

Avatar nisam_robot
nisam_robot
23:04 29.09.2018.

Odlican clanak. Ja bih moj Hajduk jos stroze kaznio, a i idgovorne u NHajduk i Torcidu zabranio. Ustvari nemogu ni sam vjerovati da kao navijac u 3 generaciji tako razmisljam.

VL
KO
kompakt
23:09 29.09.2018.

Udruga naš hajduk mjenja ime u udruga huliganski hajduk.

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
00:46 30.09.2018.

citam ovaj clanak i nemogu vjerovat da je to VL, pa jos nedavno su nazivali te torcidase herojima, nazivali Ivu Begu herojem, policija i sud su zatvarali i kaznjavali Mamica zato jer je bio napadnut od takovih kosto je Bego,na stranu kaj je Mamic ali je bio napadnut a on placa kazne, opravdavali su sve one prljave uvrede na Janicu, Sukera koji su ikone Hrvatskog sporta i kaj je sad drukce da VL fol sad to osudjuje, svasta ne vjerujem vam ni jedno slovce koje ste u ovom clanku napisali jer vec sutra ce biti opet neka druga pjesma

VL
SO
sohnahoakasaa
23:18 29.09.2018.

Stvarno za vas Spličane vrijedi 'što južnije to tužnije'. Kakvi ste vi to ljudi? Svima se rugate a niš koristi ste i pravi primitivci koji nikad nisu shvatili u kojem vremenu i prostoru žive. To što ste najveće zlo sami sebi ne bi nas diralo kad tu piz da ri ju u glavi mozgom ne bi zvali. Dobre sunčane naočale su vam 'vrh vrhova', po zimi se drogirate a po ljetu dajete zice gu i to malo obraza samo da bi se 'našoldali'. I za što? Ničim pamet nemožete kupit. Osakatiti, ubiti i u crno zavit čovjeka koji radi za koricu kruha a da ne govorim o tome da vam je baš on ili njegov kolega ( i oni iz cijele Hrvatske) spašavao kuće od požara i vaše živote. Nema riječi kojima vas se može dovoljno izvarijeđati. Uvijek će te biti i ostati ludi spliće.

VL
Avatar zapovjednik granične utvrde
zapovjednik granične utvrde
22:52 29.09.2018.

kako će im reći da ih ne žele na tribinama kad su u upravi :)

VL
DU
Deleted user
23:26 29.09.2018.

Dokle god se štite razbojnici iz "Našeg Hajduka"(jugosrpska banda ) i dok se među tom bandom ne otkrije "crtač svastike" i nalogodavac ,od HAJDUKA (čiji sam navijač BIO od rođenja) ništa biti neće. Napuniti zatvore "stokom" i potjerati da probijaju šumske,protupožarne puteve je jedna od odgojnih mjera.MRZIM - NAŠ HAJDUK -

VL
KR
kruni
00:50 30.09.2018.

Ali isto tako Sudiju Utakmice Bebeka dozivotno kaznit zabranom sudjenja , zasto nije prekinuo Utakmicu najkasnije kada je igrac Hajduka pogodjen u Glavu kamenom

VL
DO
domxerex
01:50 30.09.2018.

Ima li policija kamere - ima - neka onda snimaju huligane a ne svatove. Huligane snimiti, identificirati, uhapsiti, osuditi a poslije i protjerati sa stadiona doživotno. Donijeti zakon po kojem se u gradu u kojem se nalaze u vrijeme utakmice ili kakve javne priredbe moraju biti u policijskoj postaji. Boli me qu... za njegov kasniji život, na to je on sam trebao misliti ranije. Ako nije on sam mislio neću ni ja. Udaljite ga dalje od javnog života i utakmica. Kluba treba kazniti jer upravu živo zaboli što se događa, Hajduk treba otjerati u treću ligu. Još bih samo dodao da se sve to događa zato jer taj nasilni dio torcide ima podršku iz saborskih klupa i hvale se time i jedni i drugi. Trebalo bi i taj dio locirati i prokazati pa neka onda građani sami odluče hoće li glasati za likove koji podržavaju torcidino nasilje na stadionima jer to nasilje neije demokratsko pravo niti demokracija a pogotovo nije antifašizam iza kojeg se skrivaju sponzori. Bojim se da ništa od toga dok ne dođe lik sa mudima i batinom jer za takvo što treba imati volje. Gdje je volje nađe se i načina a gdje nema volje nađe se izgovor. Kao i do sada.

VL
DU
Deleted user
00:18 30.09.2018.

Ajde da se jednom mogu složiti i s ovim pisakralom Ledinskim.

VL
RM
ruzica_mario
23:57 29.09.2018.

dabogda sve izgubili

VL
Avatar Zgubider.
Zgubider.
22:37 29.09.2018.

HNL mora reagirati, suspenzija Hajduka do kraja prvenstva i usljed toga sljedeća godina u drugoj ligi. Policija isto tko snosi odgovornost, zna se da je utakmica najvišeg rizika, kako oni mogu unijeti "topovske udare" na stadion? Gdje su kamere koje pokrivaju sve i jedno mjesto radi identifikacije počinitelja na stadionu? Gdje su zakoni koji će ovakve maknuti doživotno sa stadiona? Kad će se društvo probuditi iz letargije i reći dosta neradu države?

VL
IB
istina_boli
23:15 29.09.2018.

Kako su unijeli pirotehnicka sredstva na stadion, ako je sigurnosna sluzba dobro odradila svoj posao?

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
05:11 30.09.2018.

"...ni sadašnja, a ni prošla uprava nikada jasno nije osudila takvo ponašanje." Ne samo da nikada nisu osudili takvo ponasanje nego su ga otvoreno zagovarali i zagovaraju huliganizam vec godinama. Zar nisu svojevremeno odbili igrati utakmicu sa Dinamom u Zagrebu zato sto je nekimq iz te bande bio zabranjen ulazak na stadion?! Da li su osudili fizicki napad na Niku Kovaca i djelatnike HNS-a? Da li su osudili bestijalni fizicki napad na suca Brunu Marica? Da li su osudili bestijalni fizicki napad na Mamica na Bracu? Da li su osudili pokusaj ubojstva Mamica? Da li su cestitali reprezentaciji na uspjehu na SP-u? Da li su cestitali Modricu na tituli najboljeg igraca svijeta? To su autori svastike na Poljudu i jedinstvenog slogana za svoju reprezentaciju "dabogda svaku izgubili"! Zbog njih ce reprezentacija i slijedecu utakmicu protiv Engleske igrati bez gledatelja. Hajduk treba izbaciti iz hrvatskog nogometa na barem deset godina a te huliganske udruge oko Hajduka zabraniti i njihove najutjecajnije clanove pozatvarati. Nikakve simbolicne kazne tu nece ni trunke pomoci.

VL
KA
kanđija
02:55 30.09.2018.

Sve ovo u Splitu će se tolerirati dok netko ne izgubi život...A ako se ne pronađu huligani koji su bacali ove udare ministar Božinović bi morao posmjenjivati cijelu strukturu u policiji a ako to ne učini i sam dati ostavku.. . Ali pisaće se o tome još dva dana i nikome ništa..po stoti puta jedan te isti scenarij. I Bebek treba snositi sankcije jer je morao prekinuti utakmicu dok se ne isprazni taj dio tribina.

VL
MA
Marsijanac
03:07 30.09.2018.

"okad ćemo na hrvatskim nogometnim stadionima gledati mučne scene kakve smo gledali u današnjem derbiju?"....A kad su nasilnici napadali Mamica , pa covjeka cak i upucali, tada vam je to bilo OK . Fuj!

VL
Avatar Django
Django
00:38 30.09.2018.

Ma ljudi moji, da li je to moguće? Ovakav tekst ovog autora u ovim novinama? Ja to ne mogu virovat.

VL
BA
ban
22:57 29.09.2018.

treba pokusat zamjenu uloga, tako da igraci zauzmu loze a torpizdasi igraliste. dakako da sto vise ponesu rekvizita za medjusobne napade. ..mozes samo mislit koliko bi vise bilo turista na poljudu.

VL
PU
purger58
00:42 30.09.2018.

Hajduk u drugu ligu , a sve odgovorne zajedno sa huliganima u buksu!

VL
DU
Deleted user
07:19 30.09.2018.

Svi osuđuju ovo Splitsko orgijanje, da i što onda ?nikom ništa ! balkanenzeri svršavaju a Spličani ih toleriraju, to je Splitsko / ajdučko ludovanje pa ga neka oni kao "normalni" građani riješe ... pa ako treba i palicama... gdje suu specijalci, demonstriraju svoju spremnost i vještine na radnicima, sirotinji, a ovdje nemaju muda ući krdo i naprave praktičnu vježbu... lako je djeci pokazivati oružje ne Jarunu... kako nitko od spličana nepozna te ljude? od kud su iz nedođije ili im je ipak drag da se rade ovakve svinjarije... navodno oni su dišpetni, ponosni, vatreni, posebni ko posebna salama… dajte najte… kad im je već nogomet nula znaju raditi pizdarije… jeeeeee bili, bili , da i ostali…….

VL
DU
Deleted user
06:19 30.09.2018.

Ima mnogo krivaca! Jedan od njih su i piskarala VL. Kad se samo sjetim prijašnjih članaka. Iz istih krugova je pokušan atentat na Mamića, sada osta čovjek bez prsta? I? E, državo profundaj se!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.