Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukobi na EP

Rusi ponovno počeli nerede unatoč ozbiljnom upozorenju Uefe

Neredi EP
Foto: Screenshot Twitter
1/5
14.06.2016.
u 19:56

Prema očevicima, sve je počelo oko 19 sati kada su Rusi počeli provocirati Engleze i Velšane koji su sjedili u kafiću u centru Lillea

Neredi na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj ne prestaju. Marseille je prethodnih dana bio glavno mjesto sukoba između Rusa, Engleza i lokalnih huligana, a sada se sve isto ponavlja u Lilleu gdje su se i velški navijači pridružili neredima. 

Prema očevicima, sve je počelo oko 19 sati kada su Rusi počeli provocirati Engleze i Velšane koji su sjedili u kafiću u centru Lillea.

Na njihove su provokacije Britanci odgovorili bacanjem stolica i tada je započela tučnjava, ali srećom ne masovnih razmjera kako je to bio slučaj u Marseilleu. 

Sve se to dogodilo samo nekoliko sati nakon što je Uefa obavijestila ruski nogometni savez da će njihova reprezentacija biti suspendirana s natjecanja ako njihovi navijači naprave još jedan incident.

Sada ćemo vidjeti što će Uefa napraviti po ovom pitanju, ali teško da Rusi nešto mogu napraviti po pitanju kontroliranja svojih navijača. 

Inače, ruska reprezentacija sutra igra svoj drugi susret na Euru protiv Slovačke u Lilleu, dok u četvrtak utakmicu igraju Engleska i Wales u Lensu

>> Rusiji posljednje upozorenje: Još jedan incident i leti s Eura!

Komentara 9

DU
Deleted user
20:13 14.06.2016.

Tipični navijački reket kao i kod nas,baklje,dernjave,tučnjave,svastika i na kraju orjunaškoudbaški transparent u Trogiru.

Avatar navijač
navijač
11:32 15.06.2016.

Ako HNS može biti kažnjen zbog ulaska na teren i samo čestitanja za pogodak (čemu onda služi osiguranje?) a riječ je o samo jednom navijaču koji nije ni pružao otpor, onda treba adekvatno kazniti i Ruse. Izbacit ih sa natjecanja pa nek idući puta razmisle o svemu.

MR
MRUDante
22:07 14.06.2016.

Jednostavno - treba ukinuti ovu zabavu za jednostavne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije