Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bayern

Rummenigge: Moramo igrati hrabro, ali ne smijemo biti nestrpljivi

'20.10.2012, Espirt Arena, Duesseldorf, GER, 1. FBL, Fortuna D?sseldorf vs FC Bayern Muenchen, im Bild Karl-Heinz Rummenigge (Vorstandsvorsitzender Muenchen)  Foto © nph / Mueller *** Local Caption **
18.04.2017.
u 00:15

Nakon pobjede u prvoj utakmici Real je veliki favorit, ali mi smo optimistični. Razlog za to je karakter igrača i velika želja da se prođe dalje - kazao je Rummenigge

Uoči odlaska u Madrid na uzvratni susret četvrtfinala Lige prvaka, predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge u ponedjeljak je kazao da moraju igrati hrabro, ali da ne smiju biti nestrpljivi.

- Nakon pobjede u prvoj utakmici Real je veliki favorit, ali mi smo optimistični. Razlog za to je karakter igrača i velika želja da se prođe dalje. Moramo igrati hrabro, ali ne smijemo biti nestrpljivi. Navijači mogu biti sigurni da ćemo se boriti od prve do zadnje minute, dat ćemo sve što imamo. Ako se boriš možeš izgubiti, ali ako se ne boriš onda si unaprijed izgubio - kazao je Rummenigge i dodao:

- Iako neće moći igrati zbog crvenog kartona, Javi Martínez je odlučio putovati u Madrid kako bi navijao, i to je lijepo vidjeti.

Razlog za optimizam leži i u povratku Roberta Lewandowskog u sastav. Poljski napadač je propustio prvi susret zbog ozljede, no sada je spreman.

- Dobro se osjećam. Sve je u redu i spreman sam za nastup - poručio je Lewandowski koji je ove sezone u 40 nastupa zabio 38 golova.

 Krilni napadač Bayerna Arjen Robben misli da ne mogu odigrati lošije od onoga što su pružili u prvoj utakmici.

- Ne možemo odigrati lošije od onoga što smo pokazali u Münchenu. Budite sigurni da ćemo biti dobro pripremljeni. No, moramo zabiti iz prve šanse koja nam se ukaže u Madridu - rekao je Robben.

Ključne riječi

Komentara 1

RA
razmak68
05:17 18.04.2017.

Legenda nije vrh Nijemačkog nogometnog savjeta kao naš Šuker...zato će ostati za uvijek legenda. Ne mislim da će dobiti R Madrid ali nek ti sa srećom. 1-1.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije