Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Rudeš prekinuo niz od osam poraza!

Rudeš Slaven Belupo
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/6
10.12.2018.
u 19:55

Obje momčadi okončale su utakmicu s igračem manje. Kod Slavena je u 58. minuti isključen Puclin, a kod Rudeša je 'pocrvenio' Kovačec u 82. minuti.

U posljednjem susretu 17. kola Prve HNL Rudeš i Slaven Belupo su odigrali 1:1 čime je Rudeš prekinuo niz od osam uzastopnih poraza.

Posljednji bod Rudeš je osvojio u rujnu upravo protiv Slaven Belupa kada je utakmica u Koprivnici također završila 1:1.

Najbolji igrač utakmice bio je gostujući vratar Ivan Filipović koji se istaknuo s nekoliko fantastičnih obrana.  Slaven Belupo je poveo u 16. minuti golom Lime, a izjednačio je Mišković u 75. minuti.

Rudeš Slaven Belupo
1/6

Obje momčadi okončale su utakmicu s igračem manje. Kod Slavena je u 58. minuti isključen Puclin, a kod Rudeša je 'pocrvenio' Kovačec u 82. minuti.

Slaven Belupo je zadržao osmo mjesto sa 16 bodova, dok je Rudeš osvojio tek treći bod i uvjerljivo drži začelje ljestvice. Na prvom mjestu je Dinamo sa 42 boda.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
20:47 10.12.2018.

Eh sad bi svi igrali u crnim a prije im kao nisu lijepi dresovi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije