Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanosna Georgina

Ronaldo, tko? Duge noge njegove lijepe djevojke bile su pravi hit na utakmici

Georgina Rodriguez
Foto: instagram.com/georginagio
17.04.2019.
u 08:37

Fotografija je postala golemi hit na Instagramu. Skupila je čak milijun i pol lajkova u samo 12 sati

Cristiano Ronaldo završio je ovosezonsko europsko putovanje s Juventusom. Čak i unatoč tome što je u utorak u Torinu u 28. minuti doveo Staru damu u vodstvo, Portugalac nije bio dovoljan adut talijanskog prvaka, pa je polufinale Lige prvaka izborio je Ajax, klub koji je nadmašio sva očekivanja i postao nova simpatija velikog dijela nogometnih navijača.

U to je ime netko u španjolskim medijima napisao zanimljivu opasku - da Ronaldo nije Ronaldo bez Reala baš kao što ni Real nije Real bez Ronalda - ali sve to više nije ni važno, baš kao što ni ponajbolji nogometaš svijeta jutros talijanskim medijima nije bio važan.

Ispao je i time postao prošla svršena priča, barem što se najelitnijeg svjetskog klupskog nogometnog natjecanja tiče, a njegovo mjesto na naslovnicama zauzela je njegova bolja polovica Georgina Rodriguez.

Na utakmicu protiv Ajaxa stigla je u 'super kratkom izdanju', čime je, baš kao što fotografija svjedoči, mamila uzdahe muškaraca. Njezino je poziranje bilo i silno zapaženo na Instagramu, u 12 sati skupila je čak milijun i pol lajkova, ali je u jednom bitnom detalju pogriješila, što je preuranjeno dodala hashtag prvaci. Nije pitala nizozemski klub što misli o tome. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍀 #finoallafine #juventus #champions

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Komentara 2

Avatar Melankolija
Melankolija
09:27 17.04.2019.

Kazu emancipirana? Trebalo mi je vremen, ali pocinjem da shvacam one Talibane.

SA
samobalic
09:48 17.04.2019.

Nasa metropola je puna ovakvih ljepotica,pa cak i ljespih i bolji,ne govorim to za sebe,ali ova je cura od CR,i ona ima prednsot u meidjima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije