Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL MADRID

Ronaldo, Modrić i ostali se minutom šutnje oprostili od Aragonesa

Real
Foto: Printscreen Dailymotion
1/2
01.02.2014.
u 15:13

- Bio je sjajna osoba. Osobno mu puno dugujem i njegov je utjecaj na mene bio ogroman. Promijenio je povijest španjolskog nogometa. Zahvalni smo mu na svemu - rekao je Iker Casillas.

Španjolska oplakuje bivšeg izbornika Luisa Aragonesa koji je jutros preminuo u dobi od 75 godina. Počast čovjeku koji je Furiju 2008. godine odveo do naslova europskog prvaka odali su i u Real Madridu.

Igrači i stožer Reala su se uoči današnjeg treninga okupili na centru i u tišini se prisjetili preminulog trenera.

- Bio je sjajna osoba. Osobno mu puno dugujem i njegov je utjecaj na mene bio ogroman. Promijenio je povijest španjolskog nogometa. Zahvalni smo mu na svemu - rekao je Iker Casillas kojega je Aragones vodio u španjolskoj reprezentaciji.

>> Preminuo bivši španjolski izbornik Luis Aragones

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije