Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽALIO SE

Roland Garros pokazao veliko nepoštovanje prema Dodigu: Ovo mi je najgore iskustvo u karijeri

Tokio: Finale muških parova
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
04.06.2023.
u 13:21

Iskusni hrvatski igrač parova stigao je do osmine finala turnira u Parizu zajedno s Australcem Austinom Krajicekom

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i dalje je vrlo aktivan u teniskom svijetu unatoč tome što na leđima ima 38 godina. U svojoj bogatoj karijeri osvojio je olimpijsko srebro u Tokiju zajedno s Marinom Čilićem, Davisov kup te šest Grand slam naslova u muškim i mješovitim parovima. 

Ove godine nastupa na Roland Garrosu u paru s Australcem Austinom Krajiceom, a preko svog Instagrama odlučio je požaliti na organizaciju pariškog turnira. Iako je osvojio pregršt naslova, hrvatskom tenisaču nije pokazano nužno poštovanje kakvo zaslužuje imati. 

- Roland Garros prijevoz mi je najgore iskustvo otkad sam na touru. Ne dolaze po mene u hotel jer sam navodno predaleko da bi me pokupili, nego me pokupe na ulici 2 kilometra od mog hotela jer je to destinacija na koju mogu doći. Malo sam zbunjen jer ne znam igram li Grand Slam turnir ili Futures turnir - napisao je nezadovoljni Dodig.

VEZANI ČLANCI:

I prethodnih godina tenisači cu se žalili na propuste u organizaciji. Niti ove godine to nije iznimka, a Dodig brani prošlogodišnje finale kada je nastupao s Marcelom Melom. 

Foto: Instagram

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar rubinet
rubinet
13:34 04.06.2023.

Veliki tenisač.

V0
Vlaskoulicanec4.0
07:49 05.06.2023.

Siroče nema za taxi. Molim VL da organizira bankovni konto za dobrovoljne priloge!

Avatar mrIvan
mrIvan
18:02 04.06.2023.

Ako se on žali javno - onda se javno može komentirati to na što se žali i kako se žali. A što se toga tiče - ne znamo kakva su pravila, standardi itd. Ako je pravilo i standard da ga kupiš - onda je ovo svinjarija. Ako nije - onda ga on lupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije