Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAL OPTIMIZMA

Rijeka već ima najveće pojačanje zimskog roka, Mišković najavljuje dvostruku krunu

Atmosfera na utakmici između Rijeke i Istre
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
21.12.2021.
u 16:26

- Nama je clj da izborimo Europu, a onda ‘ajmo pokušati nešto više. Već smo sada u prvenstvu praktično osigurali Europu. Za nešto više trebalo bi nam više razumijevanja i podrške.

Najveće pojačanje zimskog prijelaznog roka za Rijeku je već stiglo u vidu ostanka Josipa Drmića na Rujevici! Potvrdio je to predsjednik kluba Damir Mišković.

- Dogovorili smo da Drmić ostane iduće sezone ako ne dođe neka nemoralna ponuda, mislim da se ne vraća se u Englesku. Dinamo i Hajduk? Ne vjerujem da će tamo otići - kazao je Mišković za Kanal Ri pa nastavio:

- Razmišljamo o prvenstvu i kupu! Nama je clj da izborimo Europu, a onda ‘ajmo pokušati nešto više. U polufinalu smo kupa, moguće je da osvojimo Kup, već smo sada u prvenstvu praktično osigurali Europu. Za nešto više trebalo bi nam više razumijevanja i podrške.

18.12.2021., stadion HNK Rijeka, Rijeka - Hrvatski Telekom Prva liga, 20. kolo, HNK Rijeka - NK Istra 1961. predsjednik HNK Rijeka Damir Miskovic Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL, ilustracija

Ne krije Mišković da ga brine slaba posjećenost Rijekinih domaćih utakmica.

- Ne razumijemo zašto nema više ljudi, zašto nemamo prosjek od pet, šest tisuća. Vidjet ćemo sljedeće sezone, radimo na tome što trebamo mi napraviti da bude više ljudi. Treba nas biti puno više na utakmicama. Drugi smo prema posjećenosti u HNL-u, ali to nije ono što očekujemo. Želimo da Rujevica bude punija, mislim da Rijeka zalužuje više. Ni u šampionskoj godini prosjek nije bio puno veći - rekao je.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije