Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KUP

Rijeka u trećoj minuti sudačke nadoknade svladala drugoligaša

Varaždin - Rijeka
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/10
31.10.2018.
u 21:05

Rijeka se tako u četvrtfinalu pridružila Hajduku, Dinamu, Osijeku, Slaven Belupu i Vinogradaru, dok su u utorak mjesto među osam najboljih izborili Lokomotiva i Inter.

U posljednjem susretu osmine finala hrvatskog nogometnog Kupa Rijeka je u Varaždinu pobijedila istoimenog drugoligaša sa 2-1, a pogodak odluke gosti su postigli u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Rijeka se tako u četvrtfinalu pridružila Hajduku, Dinamu, Osijeku, Slaven Belupu i Vinogradaru, dok su u utorak mjesto među osam najboljih izborili Lokomotiva i Inter.

Gosti su teško stigli do pobjede protiv drugoplasirane momčadi Druge HNL. Rijeka je povela već u 4. minuti utakmice. Lončar je pronašao Puljića koji je sjajno pogodio s ruba kaznenog prostora. U 20. minuti Heber je mogao povećati prednost Rijeke nakon što je izbio sam ispred Mrmića, ali je pucao pored gola. Izjednačio je Leon Benko u 28. minuti sjajnim golom iz slobodnog udarca s ruba kaznenog prostora.

U nastavku susreta sve do sudačke nadoknade nije bilo pogodaka. Kada se već činilo kako ćemo gledati produžetke Antonio Čolak je šokirao domaće navijače. Rijeka je brzo izvela korner, a Čolak je pogodio za pobjedu.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar mlijeko
mlijeko
23:56 31.10.2018.

Sudac svira slobodan udarac zbog igranja Lončara rukom a igranje rukom se desilo najmanje pola metra u šesnajstercu i umjesto penala izvlači loptu van šesnaest metara. Prije drugog gola Rijeke igrač Rijeke s brojem 24 ruši igrača Varaždina i prije negoli je lopta došla do Čolaka i umjesto da sudi prekršaj on se pravi lud.. A i cijelu utakmicu je svojim odlukama navlačio za Rijeku.... Jad i bijeda hrvatskog nogommeta....

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
21:40 31.10.2018.

HNK je bez Matjaža Keka kao Indija bez Gandhija.. Kada nemas pametnog i poštenog vođu težko je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije