Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Rijeka se učvrstila na drugom mjestu, Slaven preskočio Inter

Rijeka - Rudeš
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/8
28.04.2019.
u 21:02

Po jakoj kiši na Rujevici Rijeka je slomila otpor gostiju s dva gola u razmaku od samo četiri minute pred kraj prvog poluvremena

Nogometaši Rijeke učvrstili su se na drugoj poziciji Prve HNL rutinskom 3-1 (2-1) domaćom pobjedom protiv Rudeša u 31. kolu, dok je Slaven Belupo gostujućom 3-1 (1-0) pobjedom protiv Intera u Zaprešiću preskočio svog nedjeljnog suparnika na sedmom mjestu ljestvice.

Po jakoj kiši na Rujevici Rijeka je slomila otpor gostiju s dva gola u razmaku od samo četiri minute pred kraj prvog poluvremena. Prvi pogodak postigao je Lončar (35) nakon dodavanja Puljića, da bi Puljić (39) vrlo brzo zatim i sam zatresao mrežu.

>> Pogledajte video: Trener Nenad Bjelica produžio ugovor s Dinamom

Ipak, Bjelorus Lisakovič (44) iskoristio je uspavanost riječke obrane i iz drugog pokušaja svladao Slugu za smanjenje rezultata na 2-1. Mirnu završnicu Rijeci osigurao je Čolak (69) poslavši loptu u mrežu iz blizine nakon gužve u gostujućem kaznenom prostoru.

Druga Rijeka sada ima 59 bodova, šest više od trećeg Osijeka, dok je Dinamo sa 79 bodova još ranije osigurao naslov prvaka.

Rudeš je sa 10 bodova uvjerljivo posljednji, 12 bodova više ima deveta Istra 1961.

Slaven Belupo poveo je u Zaprešiću u otvaranju utakmice preko Gode (6), a rezultat se nije mijenjao sve do početka drugog poluvremena kada su u razmaku od šest minuta postignuta tri gola.

Domaći su izjednačili golom Coneva (54) iskoristivši neodlučnost u obrani gostiju, ali vrlo brzo potom su Čanađija (58) i Delić (60) donijeli gostima dva pogotka prednosti.

Sedmi Slaven sada ima 29 bodova, dok je Inter osmi sa 28.

Ključne riječi

Komentara 3

KA
kanđija
23:06 28.04.2019.

Veliko uvlačenje sudaca Rijeci. Acosty i Lepinjica čak dva puta nagaze namjero igrače Rudeša i nema kartona . Čolak si lijepo spusti loptu rukom i da gol, a sudci se prave slijepi. Ako je ono jučer bilo Musino igranje rukom onda je ovo Čolkovo pravi rukomet. Izgleda da se neke utakmice igraju za određene funkcionere i za suce da pokažu kako znaju odraditi zadatak. Jadno. Pa Rijeka bi i bez te pomoći pobjedila Rudeš.

Avatar mlijeko
mlijeko
23:22 28.04.2019.

Vidjeli smo danas na utakmici engleske prve lige Leeds-Aston Vila što je sport i fer pley. Čolak i Biščan očito ne znaju za taj pojam, a naročito Čolak.Sramota od igrača. Namjesti si gol rukom i onda slavi kao da je sve bilo regularno. Bijednik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije