Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči play-offa

Težak udarac za Rijeku: Odlazi jedan od najvažnijih igrača

Stefan Ristovski
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/7
05.08.2017.
u 16:37

Težak je to udarac za Kekovu momčad uoči play-offa Lige prvaka. Priliku će na njegovoj poziciji dobiti Ivan Martić

Stefan Ristovski (25) napušta Rijeku, i to prije utakmica s Olympiacosom, potvrdio je klupski predsjednik Damir Mišković. Rijeka je nudila produženje ugovora, no igrač i njegov zastupnik inzistirali su na odlasku.

Prvaku bi na ime odštete trebalo pripasti najmanje 3,5 milijuna eura. Tako je barem za portugalski sportski list A Bola potvrdio predsjednik lisabonskog Sportinga Bruno de Carvalho.

– Igrač i njegov zastupnik s jedne i Sporting s druge strane inzistirali su na odlasku odmah. Ponudili smo im čak i novčanu odštetu za te dvije utakmice protiv Olympiakosa, ali nisu željeli pristati. Nažalost, nemoćni smo jer ne želimo riskirati da na kraju ode kao slobodan igrač (ugovor istjecao na kraju sljedećeg ljeta, op. a.) – izjavio je Mišković za radio Rijeku.

Težak je to udarac za Kekovu momčad uoči play-offa Lige prvaka. Priliku će na njegovoj poziciji dobiti Ivan Martić.

Komentara 12

CA
carlo20
17:16 05.08.2017.

Bio sam 100% siguran da Rijeka prolazi grke i ulazi u ligu prvaka, a sad kad su prodali najboljeg igrača, siguran sam da nema ništa od lige prvaka, a u i prvenstvu mogu samo sanjati da ponove uspjeh iz sezone 2016./2017. Prodaja Andrijaševića u igri Rijeke se itekako osjeća, a sad još i Ristovskog prodaju. Ni jedna prava momčad ne bi trebala ovisiti o pojedincima, ali kod nas kada odu najbolji to se itekako osjeti, Dinamo se ni dan danas ne može oporaviti nakon što su prodali prodorne igrača poput Roga i Pjace. Još je Dinamo prodaju Pjace mogao prebroditi, ali ne i Roga i upravo je prodaja Roga donijela tektonske probleme u igri Dinama.

Avatar mlijeko
mlijeko
17:26 05.08.2017.

Ima u Dinamu Matel..taj bi u Rijeci eksplodirao kao i svi drugi koji su otišli put Rijeke, jer Rijeka ima trenera. Opravdanje da mu nagodinu ističe ugovor pa zato odlazi je za malu djecu..bez Ristovskog Rijeka je 50 % slabija.. Upravo njegovi prodori i centaršutevi su ono što donosi prevagu Rijeci. Šteta, jer ovako Rijeka nema šansu protiv Grka...

DU
Deleted user
17:40 05.08.2017.

Ristovski je bitan igrač i tu nema spora. No i sa njim su isto šanse za prolaz Olympiakosa male. Računica je vrlo jednostavna: ovako i onako Rijeka ima prolaz u skupinu ELige ako izgubi od Grka, a Ristovski sad vrijedii puno više nego da se čeka kraj ljeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije