Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Rijeka krenula pobjedom nakon ostavke Igora Bišćana

Varaždin - Rijeka
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/5
28.09.2019.
u 20:00

Rijeka je treća s 18 bodova, bodom manje od Hajduka i Dinama, dok je Varaždin predzadnji sa 7 bodova

U utakmici 10. kola Prve HNL Rijeka je kao gost nadigrala Varaždin s 2-0 (2-0) i učvrstila se na trećem mjestu ljestvice. 

U Varaždinu je Rijeka došla do prve pobjede nakon smjene trenera, no ona se neće pripisati novom treneru Simonu Rožmanu koji je izostao zbog suspenzije koju je zaradio u slovenskim Domžalama,a umjesto njega je na klupi bio prvi pomoćnik Aleš Kačičnik.

Rijeka je povela u 12. minuti kada je Portugalac Joao Escoval iz gužve zabio svoj prvijenac u NHL-u, a 36. minuti Tibor Halilović je preciznim udarcem nakon kornera povećao na 2-0. U 69. minuti igrač Varaždina Neven Đurasek dobio je crveni karton, a Riječani unatoč brojnim prilikama nisu uspjeli postići još neki gol. 

Rijeka je treća s 18 bodova, bodom manje od Hajduka i Dinama, dok je Varaždin predzadnji sa 7 bodova. 

Na stadionu Varteksa sudio je Pajač iz Zeline. 

Ključne riječi

Komentara 1

DI
didajoza
09:43 29.09.2019.

Rijeka je nastavila s pobjedom nakon ostavke Bišćana. Igor je dao ostavku nakon pobjede Rijeke! Ispada da je novi trener bolji od Bišćana pa je momčad krenula s pobjedom. Vidjet ćemo kako će proći kad budu igrali s Dinamom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije