Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prešišala Hajduk
Povratak na članak

Rijeka je po svemu drugi najmoćniji klub u Hrvatskoj

Ako je tradicija još uvijek nešto na čemu počiva Hajdukova veličina, Rijeka će priču o svojem zadivljujućem usponu temeljiti na razdoblju od 2012. godine

Komentari 13

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
11:42 03.08.2020.

Nastavi li “ulica” voditi Hajduka uskoro će i Gorica biti trofejniji klub .

VL
Avatar rubinet
rubinet
09:59 03.08.2020.

Posvema točno.Rijeka je 2. najmoćniji klub u Hrvatskoj. To smo najbolje vidjeli kad su u poluzavršnici kupa ,u Rijeci, suci iskasapili NK Osijek ,a NK Rijeku poslali u završnicu.

VL
DH
dalibor.hren
06:46 05.08.2020.

Rijeka je drugi klub u Hrvatskoj, jedino što je treća!?

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
09:09 03.08.2020.

Europski treneri Matjaž Kek i Simon Rožman su naučili balkanske dečke nogometa, reda, rada i higiene.

VL
RE
RedTree
16:00 03.08.2020.

Ok Rijeka se nametnula zadnjih godina kao druga ekipa po uspjesima, iako ovo nije više ona moćna Rijeka. Ali ista tako reći da Rijeka nije imala pomoć je vic, a što je s onih 7,8 igrača iz Dinama i Lokomotive koji su stigli u jedno ljeto i bili temelj poslije jake Rijeke. A mi u Hajduka trebamo stati na loptu konačno, i sad poslije Brbića izabrati nekog s ozbiljnim referenacama i ne dirati ga svako dvije godine i riješiti se Tudora kao trenera, a i vrijeme da priznamo da bez ozbiljnog kapitala nema velikog iskoraka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.