Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME

Rijeka i Slovačko remizirali u prijateljskoj utakmici

Rijeka: Hajduk svladao Rijeku golom u 98. minuti
Goran Kovacic/PIXSELL
21.01.2022.
u 16:55

U nastavku dvoboja Rijeka je bila bolja te je zasluženo došla do izjednačenja u 55. minuti. Konačnih 1-1 je postavio Josip Drmić, inače prvi strijelac Prve HNL

U posljednjoj utakmici na zimskim pripremama u Umagu nogometaši Rijeke su remizirali protiv češkog prvoligaša Slovačko. Ogled je završio 1-1.

Nakon ravnopravnog prvog poluvremena Slovačko, inače četvrta momčad trenutačno na ljestvici češkog prvenstva, je vodilo 1-0 i to od šeste minute. Strijelac je bio Marek Havlik koji je lijepo naciljao suparničku mrežu s 20 metara.

U nastavku dvoboja Rijeka je bila bolja te je zasluženo došla do izjednačenja u 55. minuti. Konačnih 1-1 je postavio Josip Drmić, inače prvi strijelac Prve HNL.

Rijeka se vraća na Rujevicu te nastavlja obavljati završne pripreme za nastavak sezone i prvu utakmicu koja joj slijedi, a to je gostovanje kod Dinama (30. siječnja, 21. kolo).

Prijateljska utakmica:

Rijeka - Slovačko 1-1

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije