Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLED Ako je netko s Maksimirske 128. lažirao dokumentaciju, to će biti utvrđeno i Rijeka će dobiti s 3:0

Riječanima ipak nedostaje fair playa

01.11.2008.
u 18:58

U Maksmiru su i dalje ljuti na Riječane, koji inzistiraju na tome da se dvoboj registrira s 3:0 b.b. Modri trener Branko Ivanković duboko je razočaran:

– Mislim da je sramotno da bilo tko posumnja u etičnost Dinamovih liječnika. Po prirodi sam legalist, strašno mi je žao što utakmicu nismo odigrali sa sedam igrača, jer to nam pravila igre dopuštaju.

Ne slažem se s Tančevim sarkazmom, jer volio bih vidjeti njegovu reakciju da se našao na drugoj strani. Bi li i tada bio pun sarkazma, bi li bio do kraja u granicama fair playa.

Nema dvojbe da su Riječani pretjerali i razočarali u cijeloj priči. Mogu shvatiti da su bili razočarani jer je utakmica odgođena doslovno u pet do dvanaest, dakle tri sata prije sraza. Ljudi su već bili kupili ulaznice i krenuli prema stadionu... No, ne mogu prihvatiti to da su i prije no što su stigli prvi liječnički nalazi oni optužili Dinamo za prijevaru. Nesmotrenost Dinamovih liječnika (pojavila se dva nalaza istog igrača iz dviju različitih bolnica) dala je mali prostor za špekulaciju, no uopće nema nikakve dvojbe da su modri bili pod virozom.

Ne znam bi li se Riječani dobro osjećali da su istrčali protiv Dinama s nekolicinom juniora te glatko pobijedili. Jer, ako je netko s Maksimirske 128. lažirao dokumentaciju, to će biti utvrđeno i Rijeka će dobiti s 3:0.

U protivnom imat će priliku pobijediti kompletni Dinamo, vjerujem da će tada biti sretniji.

Do tada će ostati dojam da se nisu ponijeli kao pravi sportaši.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije