Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Vulić

Riječani su dobri i izbalansirani što kod nas ipak nije slučaj

Zoran Vulić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
28.10.2018.
u 11:00

Stanjem na tablici ne može biti zadovoljan ni Bišćan, ali ni Vulić. Bit će im tako ova nedjeljna utakmica prilika da se pokušaju izdignuti iz igračke, ali i rezultatske krize u koju su uplovili ove sezone.

Jadranski derbi bit će velik test i za Rijeku i za Hajduk. Nije bijelima od pomoći to što igraju na svom Poljudu (nedjelja, 15 sati) jer niti će imati svojih navijača, s obzirom na to da će se zbog navijačkih izgreda tijekom ogleda s Dinamom krajem rujna ova utakmica igrati pred praznim tribinama, niti im ide na ruku činjenica da su posljednji put protiv Rijeke na domaćem terenu slavili početkom kolovoza 2011. godine. Osim toga, igrat će Hajduk bez ozlijeđenog Hamze Barryja, ali i vratara Josipa Posavca. No, trener Hajduka Zoran Vulić ne očajava...

– I meni je ovo prva utakmica da se susrećem s praznim tribinama. Normalno da će nam nedostajati naši navijači, ali moramo se prilagoditi situaciji. Svjesni smo važnosti utakmice i samo s našom željom i agresivnošću možemo doći do cilja.

Za mene je Hajduk uvijek favorit. Mi smo Hajduk. Uđe li bilo kakav strah u momčad, onda neće biti dobro. Vjerujem da ćemo pokazati hajdučku krv, iako je to teško – rekao je Vulić u najavi derbija pa dodao:
– Znamo da je Rijeka kvalitetna. Pavičić, Heber, Gorgon, Puljić... Riječani su vrlo dobri, kompaktni i izbalansirani, što kod nas nije slučaj. Rijeka će i dalje gajiti svoj stil igre, samo opuštenije jer će Igor Bišćan dopustiti više slobode – zaključio je.

Stanjem na tablici ne može biti zadovoljan ni Bišćan, ali ni Vulić. Bit će im tako ova nedjeljna utakmica prilika da se pokušaju izdignuti iz igračke, ali i rezultatske krize u koju su uplovili ove sezone. 

>> Pogledajte kako je Ramos zafrkavao Modrića

 

Ključne riječi

Komentara 2

KR
Kraken
13:03 28.10.2018.

daj dalibore, vrati se mamicu u sup.. i budi kuco

DH
dalibor.hren
12:50 28.10.2018.

Znači da će topovske udare bacati rezervni igrači i klinci, sakupljači lopti!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije