Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA
Povratak na članak

Real Madrid se vratio na pobjednički kolosijek, Modrić dokrajčio Valladolid

Početkom drugog poluvremena domaći igrač Oscar Plano radi nepotreban prekršaj na lijevom beku Reala Odriozoli u kaznenom prostoru i Karim Benzema u 51. minuti iz penala pogađa za vodstvo Reala 2-1. U 59. minuti Benzema još jednom trese mrežu za 3-1

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
10:39 11.03.2019.

ovo je trebalo naglasiti na kraju teksta, najbolji svjetski nogometa!... protiv jedne od najslabijih ekipa u ligi, jedan real se muči kao da igra sa 8 igrača protiv bayerna... zašto sad nije bilo skandiranja navijača reala modriću? i općenito realovcima? zašto su postali predmet sprdnje u španjolskoj, a otišao im je 'samo' c ronaldo? ovu ekipu će na ljeto razbiti i real će se obnoviti, morat će. nema nitko sigurno mjesto u novom realu, bio to benzema, bale, modrić, ramos. ako dođe mourinho, letjet će sve ove umišljene veličine, već se bune na samu pomisao na specijalca... što ne pišete da je u realu sredina ove sezone generalno najslabije ocijenjena? a igraju isti igrači ko i prošle sezone! real se vratio... ma kud se vratio, kakav pobjednički kolosijek, nakon tri uzastopna poraza da jedna pobjeda protiv invalida s dna lige znači nešto na bolje?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.