Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lov na kapitalca

Real krenuo u borbu za veliko pojačanje: Modrićev klub poslao izdašnu ponudu!

Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
19.05.2015.
u 13:03

- De Gea je Španjolac, baš kao i njegova djevojka. Pred njim je teška odluka, bira između dva velika kluba. A ako odluči otići, mi ga sigurno nećemo pustiti lako, poručio je Nizozemac

Real Madrid krenuo je u potragu za novom 'jedinicom, a prva opcija im je vratar Manchester United David de Gea. Prema izvještajima iz Španjolske i Engleske, 'kraljevski klub' krenuo je u realizacija, a navodno je već sve dogovorio s nogometašem, a sada mu predstoji sve dogovoriti s 'crvenim vragovima'.

Manchester United očekuje 50 milijuna eura, ali otegotna okolnost mu je činjenica da De Gei sljedeće godine istječe ugovor, što će im znatno otežati pregovaračku poziciju. Svjestan je toga i predsjednik Reala Florentino Perez koji je, barem tako tvrdi Marca, poslao i prvu službenu ponudu - 20 milijuna eura! Naravno, navodi se da je i on svjestan kako će biti odbijena, ali će ju povećavati i nadati se da bi se mogli naći negdje na 30 milijuna. Španjolski dnevnik navodi da se razmatra opcija da se u cijeli transfer uključi i Fabio Coentrao, Realov lijevi bek koji se nije naigrao pokraj Marcela i koji želio promijeniti sredinu.

A da se nešto sprema dao je naslutiti i Louis van Gaal, trener Uniteda.

- De Gea je Španjolac, baš kao i njegova djevojka. Pred njim je teška odluka, bira između dva velika kluba. A ako odluči otići, mi ga sigurno nećemo pustiti lako, poručio je Nizozemac.

Pregovori će se u svakom slučaju nastaviti, a očekuje se da će Real na kraju ipak uspjeti u svojoj namjeri i dovesti španjolskog reprezentativca, koji inače potječe iz redova njihova rivala - Atletico Madrida!

>>Kakva čast! Luka Modrić 'dotukao' sve zvijezde Reala, pa čak i Cristiana Ronalda!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije