Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEBAKL KRALJEVA

Real dobio novu šamarčinu, a Modriću se dogodilo ono što nogometaši najviše mrze

Luka Modrić
Foto: Juan Medina/REUTERS/PIXSELL
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.05.2019.
u 14:39

U sudačkoj nadoknadi hrvatskom se kapetanu dogodilo ono što nogometaši najviše mrze - Lo Celso mu je gurnuo loptu kroz noge, i to petom.

U utakmici posljednjeg 38. kola španjolskog prvenstva Real Madrid je poražen na svom terenu, bolji od njega sa 2:0 bio je Real Betis.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu. U sudačkoj nadoknadi hrvatskom se kapetanu dogodilo ono što nogometaši najviše mrze - Lo Celso mu je gurnuo loptu kroz noge, i to petom. Taj detalj možete pogledati ovdje.

Betis je poveo golom Lorena u 61. minuti nakon asistencije Andresa Guardada, a na 2-0 je povećao u 75. minuti Jesé Rodriguez.

Real tako će sezonu završiti na trećem mjestu uz 12 poraza, najviše u zadnjih 20 godina, i zaostatkom od osam bodova za drugoplasiranim Atleticom i 18 bodova za Barcelonom koja kasnije igra protiv Eibara u gostima. Betis je zahvaljujući ovoj pobjedi skočio na deseto mjesto.
 

Ključne riječi

Komentara 10

HE
HellsAgnes
15:00 19.05.2019.

Najbitnije u ovoj tekmi je upravo taj trenutak u nadoknadi. Ova tekma se upravo zbog toga igrala da bi netko proturio Modricu loptu izmedju nogu i da bi jadni novinari imali o cemu pricati. Jadno da jadnoje ne moze biti!

Avatar JustinCase69
JustinCase69
16:27 19.05.2019.

auuu kakva vijest..naslovnica..bravo..nagrada za novinarstvo odmah

KO
kompjuter
17:03 19.05.2019.

ko zaposli ovog novinara,strašnaaaaaaaaaaa vijestttttttttttttt

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije