Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA UDARU
Povratak na članak

Razočarao je cijelu Hrvatsku i izazvao bijes nacije, a sada ga kritiziraju i Talijani

“Njegov posljednji gol ostao je upisan u povijesnim knjigama. Ovaj napadač posljednji put zabio je 16. siječnja prošle godine", piše Gazzetta dello Sport o Nikoli Kaliniću

Komentari 4

Avatar Sokol
Sokol
14:01 24.01.2020.

Eh kada te kletva uhvati. Napravio je nešto za što će se kajati slijedećih 20 godina.

VL
SO
sohnahoakasaa
10:19 24.01.2020.

Ćovek se prepoznaju po riječima i djelima. Jedno ide s drugim. Ima i onih koji malo pričaju ali djelima pokazuju sve. Ti ljudima budu draži ali biti oni prvi je zahtjevnije. Kalinić ne spada ni u jednu kategoriju. On je jednostavno samo jedan od mnogih koji može naučiti vještinu ali ona nikad ne drži vodu da hodaš i živiš uspravno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.