Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD SCHALKEA

VIDEO Rapsodija Olma u sjajnoj pobjedi Leipziga, majstorski pogodio i dvaput asistirao

Bundesliga - RB Leipzig v Freiburg
Foto: LISI NIESNER/REUTERS
1/3
24.01.2023.
u 20:47

Cijeli susret odigrao je Gvardiol. Drugi RB Leipzig sada ima 32 boda, tri manje od vodećeg Bayerna koji od 20.30 sati igra protiv Koelna, a dva više od trećeg Eintrachta. Schalke je posljednji sa samo 9 bodova.

Hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol odigrao je čitav susret za RB Leipzig koji je 6-1 (4-0) uvjerljivom pobjedom na gostovanju kod Schalkea 04 u prvom susretu 17. kola njemačkog prvenstva privremeno stigao na drugo mjesto ljestvice. Najbolji pojedinac bio je sjajni Dani Olmo, koji je uz dvije asistencije upisao i jedan pogodak. 

Dvostruku asistenciju Olma pogledajte OVDJE

Prekrasan gol Olma pogledajte OVDJE

Dvoboj je riješen već u prvih 45 minuta nakon kojih je bilo 4-0 za RB Leipzig uz dva gola Andrea Silve (7, 44) te jedan Henrichsa (15) i Wernera (45+2).

U nastavku je Kozuki (56) smanjio na 4-1, ali su u završnici Olmo (83) i Poulsen (89) pogađali za konačnih 6-1.

Drugi RB Leipzig sada ima 32 boda, tri manje od vodećeg Bayerna koji od 20.30 sati igra protiv Koelna, a dva više od trećeg Eintrachta, četvrtog Uniona i petog Freiburga koji će svoje susrete 17. kola igrati u srijedu.

Schalke je posljendji sa samo 9 bodova, pet manje od predzadnje Herthe.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije