Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HARK Mladost

Ragbijaši idu u Rusiju: 'Odmjerit ćemo snage s najboljima u Europi'

HARK Mladost
Petar Glebov/Pixsell
VL
Autor
Matea Šobak
25.05.2017.
u 11:30

Indiegogo-kampanjom skupili novac za putovanje.

Veličina nije bitna – spremno su poručili ragbijaši Mladosti, malog kluba koji se, kako su objasnili sportaši, bavi velikim stvarima. Okupili su se u kafiću “All In” u Draškovićevoj kako bi “pojačali” svoju Indiegogo-kampanju, preko koje skupljaju novac za odlazak na prvenstvo u Rusiju.

– Kao prvaci Hrvatske u ragbiju 7, pozvani smo na Europsko klupsko prvenstvo u Sankt Peterburg, što nam je jedinstvena prilika da odmjerimo snage s najboljim europskim klubovima – rekli su igrači Hrvatskog akademskog ragbi kluba Mladost i dodali kako ih je u odlasku sprečavala samo jedna “sitnica”, činjenica da nisu imali tri tisuće dolara, koliko im je trebalo za karte, smještaj i opremu za Rusiju.

Novac su počeli skupljati preko internetske platforme na kojoj svatko može dati doprinos, a zauzvrat su nudili klupske šalice, majice, magnete i privjeske, ali i dresove koje će potpisane donijeti s turnira u Rusiji.

– Skupili smo potrebnih tri tisuće dolara, ali kako kampanja traje i dalje, svaki cent preko tog cilja stavljamo u fond za djecu u klubu kako bismo im pružili ono što puno nas starijih ragbijaša nije imalo – objasnili su mladostaši, s kojima su se u “All Inu” družili mnogi Zagrepčani, koji su pokazali da im ragbi nije nevažan sport.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije