Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RONALDO ZABIO ZA REAL

Radoševiću i Livaji 90 minuta; Honda zabio prvijenac za Milan; Džeko briljirao u pobjedi Cityja

Keisuke Honda
Foto: Reuters (Ilustracija)
15.01.2014.
u 23:20

Lyon, Nantes i Troyes domaćim pobjedama pridružili su se PSG-u u polufinalu francuskog Liga kupa.

Nogometaši Milana su u prvoj utakmici nakon smjene trenera Massimiliana Allegrija u osmini finala talijanskog Kupa pobijedili drugoligaša Speziju 3:1. U svečanoj loži San Sira slavlje 'rossonera' gledao je novi trener Clarence Seedorf.

Milan je poveo golom Robinha u 28. minuti. Samo tri minute kasnije na 2:0 je udvostručio je Giampaolo Pazzini. U 47. minuti prvijenac za 'rossonere' je zabio Keisuke Honda. Konačnih 3:1 u samoj završnici postavio je Nicola Ferrari.

Milan je pobjedom izborio četvrtfinale gdje će igrati protiv Udinesea.

Josip Radošević odigrao je 90 minuta u domaćoj pobjedi Napolija protiv Atalante 3:1. Gosti su poveli golom De Luce u 14. minuti, međutim Napoli je do kraja okrenuo golovima Callejona (2) i Insignea. Za goste je cijelu utakmicu odigrao Marko Livaja.

Napoli će polufinale pokušati izboriti u dvije utakmice protiv Lazija.

Talijanski kup, osmina finala:

Catania - Siena 1:4
Milan - Spezia 3:1
Napoli - Atalanta 3:1

Petarda Manchester Cityja

Manchester City je u ponovljenoj utakmici trećeg kola FA Cupa na Etihadu pobijedio Blackburn sa 5:0, a s odličnom formom nastavili su Alvaro Negredo i Edin Džeko. Obojica su zabila po dva gola, a poseban je bio lijep prvi gol BiH reprezentativca koji je zabio u 67. minuti na asistenciju Jesusa Navasa za 3:0 Cityja. Jedan gol 'građana' zabio je i Agüero, a bilo je to na asistenciju Džeke.

City će u četvrtom kolu igrati protiv Watforda.

FA kup, 3. kolo:

Manchester City - Blackburn 5:0

Real rutinirano

Nogometaši Reala i u uzvratu osmine finala Kupa Kralja bili su bolji od Osasune 2:0 te tako sa ukupnih 4:0 prošli dalje. Trener 'kraljeva' odmarao je Luku Modrića, a za novu pobjedu zabili su Ronaldo i Di Maria. Portugalcu je to bila prva utakmica nakon osvajanja Zlatne lopte i odmah je zabio gol.

Athletic Bilbao i Espanyol nadoknadili su minimalan zaostatak iz prve utakmice i izborili četvrtfinale. Baski su sa 2:0 bili bolji od Betisa, dok su Katalonci sa 4:2 pobijedili drugoligaša Alcorcon.

Kup Kralja, osmina finala:

Athletic - Betis 2:0 (ukupno 2:1)
Espanyol - Alcorcon 4:2 (4:3)
Levante - Vallecano 1:0 (1:0)
Osasuna - Real Madrid 0:2 (0:4)

Lyon, Nantes i Troyes u polufinalu Liga kupa

Lyon, Nantes i Troyes domaćim pobjedama pridružili su se PSG-u u polufinalu francuskog Liga kupa. Lyon je sa 2:1 golovima Gourcuffa u 24. te Gomisa u 74. minuti pobijedio Marseille, za koji je počasni gol u 89. minuti zabio Gignac.

Nantes je u fantastičnoj utakmici pobijedio Nicu 4:3, a čak šest golova palo je u nastavku utakmice. Junak domaćina bio je Gakpe koji je zabio u 87. minuti za 4:3. Samo dvije minute ranije gol za goste zabio je nesuđeni 'kockasti' Dario Cvitanich.

Liga kup, četvrtfinale:
Nantes - Nice 4:3
Troyes - Evian 3:1
Lyon - Marseille 2:1

>> Atletico pobijedio Valenciju 2:0 i prošao u četvrtfinale
>> Seedorf potvrdio: Ja sam novi trener Milana!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije