Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šesti trijumf na EP-u

VIDEO Pun pogodak! Červar odmorio najbolje i opet pobijedio

Hrvatska - Češka
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
20.01.2020.
u 18:37

Červar je za ovaj dvoboj odmarao najbolje igrače koji su u dosadašnjem dijelu natjecanja iznijeli najveći teret

Luka Stepančić je pogotkom u posljednjoj sekundi donio Hrvatskoj još jednu pobjedu na EP-u. U 3. kolu Skupine I hrvatski su rukometaši pobijedili Češku s 22:21.

Červar je za ovaj dvoboj odmarao najbolje igrače koji su u dosadašnjem dijelu natjecanja iznijeli najveći teret. Bila je to šesta pobjeda naše vrste na prvenstvu.

- Izbornik Lino Červar iskoristio je ovu priliku da pružio mogućnost igračima iz drugog plana. Odmorio je glavnu postavu i to je ono najvažnije uoči završnog dijela prvenstva - kaže Večernjakov novinar Mladen Miletić, a cijeli komentar pogledajte u videu:

>> Pogledajte galeriju s utakmice Hrvatska - Češka

Hrvatska - Češka
1/17

Komentara 1

DU
Deleted user
20:30 24.01.2020.

Moj nakllon pred Červarom i njegovom momčadi. Svaka vam čast. Veličanstveni ste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije