Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA SE OPORAVITI

Prvotimac vatrenih operirao koljeno, hoće li to utjecati na njegovu poziciju kod Dalića?

Vatreni
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
10.04.2019.
u 13:00

Zadnja utakmica koju je odradio bila je protiv Mađarske 24. ožujka za reprezentaciju, kada je po mnogima bio jedan od glavnih krivaca za poraz

Lovre Kalinić jučer je u Londonu operirao koljeno i za tri tjedna trebao bi se vratiti treninzima. Kalinić problem s koljenom vuče još od utakmice protiv Azerbajdžana u Zagrebu kada mu se odlomio dio meniskusa

Riješen je artroskopskim zahvatom, a nakon tri tjedna trebao bi se vratiti i pomoći Aston Villi u borbi za ulazak u Premiership.

Zadnja utakmica koju je odradio bila je protiv Mađarske 24. ožujka za reprezentaciju, kada je po mnogima bio jedan od glavnih krivaca za poraz.

Hrvatska prvu utakmicu igra tek za dva mjeseca pa bi izbornik Zlatko Dalić ipak mogao računati na Kalinića iako uvijek ostaje pitanje forme nakon takvih operacija. 

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
13:19 10.04.2019.

Lovre,drži se. Vidimo se. A sad će napokon Livaković dobit prigodu.

DU
Deleted user
13:56 10.04.2019.

Tribalo bi se vise njih operirat prvenstveno Vida i Leovac !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije