Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMISLAV GRAHOVAC

Prvi čovjek rukometa ispričao zašto je Červar dobio otkaz: Ukinuli smo mu radno mjesto

Lino Červar
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
03.02.2023.
u 11:55

– Červar je razriješen jer je Upravni odbor donio odluku da se mjesto koordinatora za muške selekcije ukida. Stoga je tako postala bespredmetna daljnja opstojnost Červara kao koordinatora.

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac na današnjoj konferenciji za medije novog izbornika Gorana Perkovca osvrnuo se na razloge zbog kojih Lino Červar više nije koordinator struke muških rukometnih selekcija.

Grahovac je podsjetio da je to odlučeno na sjednici Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza

– Podneseno je izvješće Červara kao koordinatora za muški rukomet i tu je predloženo da se razriješi stručni stožer, što je jednoglasno prihvaćeno. Červar je kao novog izbornika predložio Perkovca, što je također prihvaćeno – rekao je Grahovac i dodao:

– Červar je razriješen jer je Upravni odbor donio odluku da se mjesto koordinatora za muške selekcije ukida. Stoga je tako postala bespredmetna daljnja opstojnost Červara kao koordinatora.

Podsjećamo, Lino Červar prije nekoliko dana, kada je doznao za otkaz, ustvrdio je: – Ja nisam bio nikakav koordinator seniorske reprezentacije. Dapače, postoji službeni ugovor koji ne govori o tome i to mi je žao. Takve laži javno govoriti, to je hrabro – rekao je tada Červar koji je bio vidno ljutit.


 

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
14:08 03.02.2023.

i tako nam nakon nogometa, zbog mešetara u dinamu, propada i rukomet, zbog mešetarenja u savezu. nemamo više ni kvalitetnih igrača, svi koji misle da imamo nek pogledaju gdje naši najbolji igraju i za koje novce.

DU
Deleted user
13:54 03.02.2023.

Što reć za lažova odvjetnika RK Zagreba, to im je objašnjenje za ukidanje pozicije a rukomet nam se raspada, a ko će onda odgovarati za tu poziciju koju su prije dvije godine ustoličili....jadan savez, jadniji od HNS-a, sada su i legitimno postali opet izlog za RK Zagreb.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije