Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJE ANDORE

Prosinečki: Ne zabrinjava me Kovačeva forma

14.03.2009.
u 17:58

Izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić zajedno sa svojim suradnicima Aljošom Asanovićem i Robertom Prosinečkim bio je maneken novootvorenog Nikeovog dućanu u Outletu Sv. Križ Začretje.

Izbornik je djeci potpisao i podijelio pedesetak dresova vatrenih, te se strpljivo slikao s njima. Nažalost, tako strpljiv nije bio s novinarima.

- Pustite me na miru, ne želim odgovarati na pitanja o nogometu – poručio je.

Njegov pomoćnik Prosinečki bio je susretljiviji.
- Već smo u pripremama za susret s Andorom 1. travnja. Svjesni smo da u La Valleti ne bi smjelo biti nikakvih problema, no utakmicu trebamo shvatiti krajnje ozbiljno kako bi se što bolje uigrali za značajan susret protiv Ukrajine u lipnju – rekao je Prosinečki.

Ne brine ga slabija forma Roberta Kovača u Dinamu.
- Još mu nedostaje kontinuitet igranja kojeg nije imao u Dortmundu, no kad to uhvati siguran sam da će opet biti siguran kao i prije – objasnio je Žuti.

A o golgeterskom postu Kalinića u Hajduku i Mandžukića u Dinamu kaže:
- Oni su svoju kvalitetu odavno dokazali i to neće utjecati na njihov status – poručio je Prosinečki koji je na otvaranje dućana došao zajedno s kćerkom.

Manekeni Nikea u Sv. Križu Začretje bili su i Silvio Marić te Tomo Šokota. Marić je djeci potpisivao lopte, a Šokota se natjecao u gađanju rupa loptom. Bio je jako precizan pa bi se Mamić mogao zapitati da li je pogriješio kada ga se odrekao.

- Ne želim ništa pričati o Dinamu – rekao je Šokota.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije