Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIDJELO MU SE U HRVATSKOJ
Povratak na članak

Prošao patnju i muku, Dinamo ga odbacio, a sad zabija za velikana u Ligi prvaka

Nije rijetka pojava da u našoj ligi pojedini igrači odigraju epizodnu ulogu, a potom ostvare milijunske transfere. Lisakovič je samo jedan u nizu igrača koji je, zbog najrazličitijih okolnosti, ostao “ispod radara”...

Komentari 3

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
10:51 25.10.2020.

Opet taj Dinamo nesto zeznuo, oj igore stidiš li se bar malo?

VL
ST
Starotopoljanin
16:36 25.10.2020.

Bravo za decka, da je uspio, ali pored ovih nasih nadri velikih trenera, koji pojma nemaju, sklepaju tko zna kako i nakoji nacin licencu trenera i kroje talentima gace, uniste tolike igrace, jer mu neznaju i nedaju njegovu prorodnu poziciju da igra. Primjer kramaric u dinamu. Mogli su na njemu milijune zgrnuti a oni ga posalju u rijeku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.