Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali nogomet

Prijave za najstariji hrvatski turnir moguće do 9. siječnja

Mali nogomet
Arhivska fotografija
29.12.2009.
u 12:39

Predsjednik Uprave Karlovačke banke Siniša Žanetić, i Dragutin Mikša, direktor tvrtke Mladost, potpisali su ugovor o sponzorstvu 41. karlovačkog zimskog malonogometnog turnira, najstarijeg u Hrvatskoj.

Karlovačka banka sa 70.000 kuna glavni je sponzor, pa će i turnir ponijeti ime "Kaba". U siječnju karlovački ljubitelji sporta već tradicionalno žive za mali nogomet, pa je mnoge već uznemirilo malo kašnjenje u pripremama, no razloga za zabrinutost ipak nema.

– Počinje 11. siječnja i igrat će se u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji. Zbog sve manjeg interesa ove godine odustali smo od ženskog turnira, no djevojkama ćemo pružiti prigodu u nekoliko revijalnih susreta. Kotizacija za sudjelovanje je 700 kuna za seniore, a 500 za veterane, a Karlovčani će, sve do završnih ogleda, moći ulaznice kupiti po simboličnoj cijeni od pet kuna – kazao je direktor turnira Tomica Belavić. Prijave traju do 9. siječnja, u Školskoj sportskoj dvorani Mladost ili na telefon 047 654 270.

Prošle godine nastupilo je više od 100 sastava, a organizatori priznaju da ove godine očekuju manje sudionika.

– Naš turnir po tradiciji je posljednji u nizu, a u Zagrebu, Sisku, Križevcima... bilo je manje ekipa no inače – kaže Belavić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije