Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEFAN LAZIĆ

Preminuo je mladi nogometaš iz susjedstva (20). Blistavu karijeru prekinula je opaka bolest

Screenshot Instagram
30.03.2023.
u 13:33

Poslije dugačke borbe s tumorom umro je srpski talent koji je nastupao za Borac iz Čačka

Nakon duge borbe s teškom bolešću preminuo je mladi Stefan Lazić (20), nogometaš FK Borac iz Čačka, javila je RINA.  Njegovo bezbrižno djetinjstvo i karijeru prekinuo je zloćudni mezenhimalni tumor na potkoljenici koji mu je dijagnosticiran 2016. godine. 

Nakon niza analiza i uzaludnih nada, situacija se dodatno zakomplicirala nakon što je slomio potkoljenicu na treningu Crvene zvezde, gdje je bio na probi 2017. godine.

- Ovo je velika tuga za Stefanovu obitelj, prijatelje, ali i za nas - kazao je za Nova.rs zamjenik gradonačelnika Čačka, Vladan Milić povodom smrti dvadesetogodišnjeg nogometaša Stefana Lazića. Prema njegovim riječima, ovaj divan mladić je bio veliki potencijal u fudbalu i tek je kročio u život.

- Kada se razbolio izdvojili smo sredstva za njegovo liječenje. Izjavio bih sućut obitelji u njihovom neopisivom bolu -  kazao je on za Nova.rs.

Ključne riječi

Komentara 1

PO
pobjednik1
13:48 30.03.2023.

Borac iz Čačka.... Blistavi talent... Tragedija... Komu? Što? Tko? Čemu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije