Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČAN

Predsjednik talijanskog saveza: Neka se prvenstvo održi pa makar i u kolovozu

Juventus - Inter
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
26.03.2020.
u 12:07

"Napravit ćemo sve što je u našoj moći da se prvenstvo održi do kraja, pa čak i tražiti UEFA-u i FIFA-u da se ide i poslije 30. lipnja i da se utakmice igraju u srpnju i kolovozu", izjavio je Gabriele Gravina za Radio Marte.

Predsjednik Talijanskog nogometng saveza (FIGC) je u srijedu zjavio da je odlučan u tome da sezona Serie A ode do kArja, pa makar to bilo i u kolovozu.

"Napravit ćemo sve što je u našoj moći da se prvenstvo održi do kraja, pa čak i tražiti UEFA-u i FIFA-u da se ide i poslije 30. lipnja i da se utakmice igraju u srpnju i kolovozu", izjavio je Gabriele Gravina za Radio Marte.

"Preuranjeno je govoriti o nekom datumu, ali moramo ostati optimistični, što se tiče i zdravlja svih Talijana te željeti da situacija bude završena što je prije moguće", dodao je Gravina. 

Svi sportovi u Italiji su prekinuti do 3. travnja zbog pandemije koronavirusa koja je uzrokovala  odgodu Eura 2020. i Olimpijskih igara u Tokiju.

Prošli je tjedan predsjednik FIGC-a kazao da se nada da će se prvenstvo moći nastaviti 2. svibnja.

Za četvrtak su predstavnici talijanske lige, FIGC-a, sindikata igrača, treneri i predstavnici vlade dogodvorili sastanak na kojme će se pokušati procijeniti situacija i izgledi za budućnost

Gravina je odbacio mogućnost otkazivanja kraja sezone Serie A i dodijeljivanja naslova vodećoj momčadi na ljestvici u trenutku kada je sezona bila prekinuta, a to je Juventus. 

"To bi bio loš scenarij. Nastavit ću odbacivati takve opcije što dulje budem mogao", dodao je. 

Pomoć pogođenima potresom u Zagrebu te zaraženima koronavirusom

"Zajedno za Zagreb"

Donacije za uplatitelje iz Hrvatske uplaćuju se na račun: HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5371 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke, na broj računa IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0

"Hrvatska protiv koronavirusa"

Donacije za uplatitelje iz Republike Hrvatske uplaćuju se na račun HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5380 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke na broj računa: IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije