Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raketa je bio ljutit

Predsjednik Fife zaprepastio Rakitića: Ne razumijem kako je to mogao reći

Hrvatska reprezentacija
Foto: Reuters/Pixsell
1/10
16.07.2018.
u 07:31

– Onaj prekršaj uoči prvog pogotka nikad se nije dogodio. A jedanaesterac... Što će nam VAR kada nismo u stanju utvrditi očite stvari.

Turnir iz snova za sve hrvatske navijače jučer je završen. U finalnoj utakmici Svjetskog prvenstva u  Rusiji Francuska je pobijedila Hrvatsku s 4:2 i osvojila zlato, dok su naši uzeli srebro.

Bilo je to mjesec dana ponosa i slave, u kojima smo svi skupa uživali i sad jedva čekamo da nogometaši stignu u Hrvatsku i da ih primjereno dočekamo.

>>Pogledajte atmosferu u autobusu vatrenih

Iako su učinili veliku stvar, oni toga nisu bili svjesni odmah nakon utakmice jer su im se miješale emocije.

– Onaj prekršaj uoči prvog pogotka nikad se nije dogodio. A jedanaesterac... Što će nam VAR kada nismo u stanju utvrditi očite stvari. Bit će u budućnosti puno prostora za poboljšanja u primjeni video tehnologije – kazao je Ivan Rakitić pa dodao:

– Trebat će mi sati, ako ne i dani, da razbistrim sliku i shvatim što se zaista odigralo u finalu i općenito na Svjetskom prvenstvu. Užasno je teško izgubiti na ovakav način, čini mi se da smo odigrali svoju najbolju utakmicu na turniru... Nije slučajno što kiša pada jer je i nebo plakalo. Večeras su svi bili uz Hrvatsku, uz nas je bilo 100 milijuna Hrvata. To je nevjerojatno i moramo biti ponosni jer smo učinili da se svi zaljube uz naš nogomet. 

A onda se osvrnuo na nešto što je rekao predsjednik Fife Gianni Infantino.

– Ne shvaćam njegovu izjavu da se čudi dolasku jedne male reprezentacije u finale SP-a. Zašto bi to bio razlog za čuđenje, zašto nacija od 4,5 milijuna ne bi mogla dobaciti daleko ako ima klasnu momčad i svjetske nogometaše?

Hrvatska reprezentacija
1/10

Komentara 157

DU
Deleted user
08:13 16.07.2018.

francuska je bila bolja kad god je trebalo, to je stvarnost - zabili su dva fenomenalna gola, mi smo im poklonili letvin gol glavom a penala nije bilo jer je ocito da nije bilo namjere igranja rukom. francuska je dva puta nasla rupe na istom mjestu i to treba analizirati jer su nam doslovno svi zabijali na isti nacin. a ovaj mlatimudan iz fife, koga briga.

DU
Deleted user
08:45 16.07.2018.

Dominacija u utakmici ne značin ništa ako primaš golove, a slabo zabijaš. Pitajte samo Barcelonu koliko je puta izgubila nakon totalne dominacije u utakmici.

Avatar jumanji
jumanji
10:02 16.07.2018.

francuzi su nam dopustili posjed lopte da bi oni mogli na kontru da nas savlade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije