Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVIS CUP

Predsjednica s hrvatskim šalom bodri tenisače, na tribinama veliki broj poznatih osoba

Davis cup, poznati na tribinama
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/13
26.11.2016.
u 17:35

Veliki broj gledatelja ispunio je zagrebačku Arenu, a među njima ima i puno poznatih osoba.

Nakon prvog dana Davis Cupa rezultat je izjednačen. Marin Čilić Hrvatskoj je donio prednost 1:0, no Juan Martin del Potro uzvratio je istom mjerom i izjednačio rezultat.

Marin Čilić i Ivan Dodig pokušat će u parovima donijeti drugi bod Hrvatskoj u parovima i tako ostvariti bolju poziciju u sutrašnjem finalnom danu

Veliki broj gledatelja ispunio je zagrebačku Arenu, a među njima ima i puno poznatih osoba. Tenisače tako bodri i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, a na tribinama su i Zlatko Mateša, Slavica Ecclestone, Davor Ivo Stier, Ivica Lovrić, Slaven Letica, Radimir ČačićZdravko Marić i David Haggerty, predsjednik ITF-a.

>> UŽIVO: Sjajna atmosfera u Areni: Čilić i Dodig poveli 2:0 u setovima!

Komentara 46

DU
Deleted user
17:53 26.11.2016.

Koli mi te volimo.

SU
suton9
18:42 26.11.2016.

Upravo ovakvu Predsjednicu smo birali i izabrali, vi koji ju niste htjeli birati, čemu ljutnja, vama eto vaši Josipović, Milanović, Pusić ... da ne zaboravim cirkusanta Mesića, i sve vama i njima slične, samo neka budu, kao što sada jesu,, što dalje od izvršne Hrvatske vlasti.

ET
etrao
18:40 26.11.2016.

Crveni maramice u ruke i oplakujte Fidela, a nasu prezidente ostavite na miru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije