Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO MU PADA

Poznati nogometaš mora u zatvor, a ova će mu ljepotica najviše nedostajati

Ljepotica
Foto: Instagram
29.12.2018.
u 19:40

Philine Roepstorff poznata je danska manekenka i kraljica Instagrama na kojem propagira zdrav način života. Philine, koja je s Bendrnerom u vezi od proljeća, inače u sebi nosi sportski DNK.

Nicklas Bendtner teško će podnijeti 50 dana iza rešetaka koje mora odslužiti jer je taksistu u Kopenhagenu nakon svađe slomio čeljust. Naravno zbog nje.

Philine Roepstorff poznata je danska manekenka i kraljica Instagrama na kojem propagira zdrav način života. Philine, koja je s Bendrnerom u vezi od proljeća, inače u sebi nosi sportski DNK. Naime, kći je slavnog danskog rukometaša Jensa Erika Roepstorffa. “Lordu” za utjehu je što će ga netko čekati kada ponovno udahne zrak slobode.

Ovaj nogometaš je u najveći trag ostavio u Arsenalu u čijem je dresu odigrao 108 utakmica i zabio 24 gola. Još je igrao za Juventus, Wolfsburga, Birmingham, Sunderland i Nottingham Forrest. 

Bendtner je na vrhuncu karijere bio vrlo dobar napadač, ali je uvijek imao problema s karakterom što ga je na kraju odvelo u zatvor. 

Mediji su ranije pisali da se incident s taksistom dogodio nakon što su nogometaš i djevojka ostali dužni pet eura za vožnju. Vozač je zbog toga bacio neki predmet prema njima, a Bendtner mu zatim nanio teške ozljede. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MERRY CHRISTMAS 🎄

Objavu dijeli P H I L I N E P I (@philineroepstorff)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Real jungle fever @azuliktulum

Objavu dijeli P H I L I N E P I (@philineroepstorff)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli P H I L I N E P I (@philineroepstorff)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli P H I L I N E P I (@philineroepstorff)

Ključne riječi

Komentara 3

ME
Menjik
22:33 29.12.2018.

jesu ove "dame" za išta drugo sposobne osim za slikanje guzice i sisa? vas žene ne mora nitko ponižavati na spolnoj osnovi, vi to radite sasvim dobro same.

MI
midea
00:05 30.12.2018.

dali ova zna skuhati maneštru ?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:19 29.12.2018.

Lupil ga je kerje taksist rekel da je anoreksicna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije