Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVEN CVIJANOVIĆ

Poznati hrvatski komentator: Zvezdaši, oprostite, nemojte nikad biti kao mi!

Neven Cvijanović
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/2
10.02.2019.
u 16:39

Sretni ste kad ljude tuku usred bijela dana na splitskoj rivi - oštro je po političarima "udario" Cvijanović

Jučerašnji huliganski ispad u Splitu kada su napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde izazvao je reakcije diljem svijeta te su svi veći i poznatiji mediji izvijestili o događaju u Splitu. 

Reagirali su i mnoge domaće javne ličnosti, a hrvatski komentator Sport Kluba Neven Cvijanović napisao je komentar pod naslovom "Zvezdaši, izvinite, nemojte nikad biti kao mi!".

- Pitam se što to meni sve treba i zašto moram sad, umjesto da kresnem pivu ili dvije uz pregled premierligaškog dana na BBC-u, pisati ovaj komentar novog idiotskog ispada u Splitu. Naravno, ne moram, nitko me na to ne tjera, nalazim se tisućama milja daleko i nitko mi neće ništa reći ako ništa ne napišem, ali ne mogu protiv sebe. Moram nešto o ovome reći, pa kud puklo da puklo, kome se sviđalo ili ne sviđalo - napisao je u početku Cvijanović.

- Prije svega, jako me je sram.Vjerojatno vam je poznat taj osjećaj kad se iskonski sramite, kao da ste upravo vi jedini i isključivi krivac za sve. Kao da sam ja bio taj moron koji je udario te dečke na splitskoj rivi, kao da je moja ruka potjerala tog jadnog mladića u more i kao da sam ja osobno taj kreten koji je vikao “četnik”

Sami ste, gospodo političari, ovo zakuhali! Svi vaši sitnopolitički govori i prozivanja vraćaju nam se kao bumerang. Namjerno nisam napisao “vraćaju VAM se” jer vi ste sretni da status quo potraje, vi se zadovoljno smješkate kad pravi rvati mlate četnike. Zadovoljno trljate ruke kad se mrze Srbi, Hrvati, Albanci, muslimani… Sretni ste kad ljude tuku usred bijela dana na splitskoj rivi - oštro je po političarima "udario" Cvijanović.

- Na kraju, dragi sportaši, vaterpolisti Crvene Zvezde, ako vam to nešto znači, ja vam se ispričavam. Oprostite na našem negostoprimstvu, oprostite na našoj neukosti i uskogrudnosti. Molim vas, nemojte se vi prema nama ponijeti ovako kao što smo mi prema vama - završio je Cvijanović.

 

 

 

Komentara 274

Avatar Eddie
Eddie
17:45 10.02.2019.

Oprostite i što ste nas razarali od 1991. do 1995. godine!

Avatar dovidovic
dovidovic
16:50 10.02.2019.

Nasilje je za osudu. Pa i onaj oblik nasilja koji predstavlja šepurenje po Splitu sa zločinačkim znakovljem na "trenerci".

DU
Deleted user
17:19 10.02.2019.

Neven Cvijanovic hahahaha. Evo zasto ne mozemo voljeti Srbe. Nije da ne zelimo i da smo genocidni nego jednostavno to je narod koji nije normalan i gotovo. Svi koji su okruzeni Srbima to razumiju: Albanci, Muslimani, Hrvati, Bugari, Madari, Makedonci... Medutim, kako to objasniti cijelom svijetu kad ne mozes znati dok nisi osjetio na svojoj kozi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije