Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I DALJE GA VOLI

Poznata Srpkinja zahvalila mužu Hrvatu zbog kojeg ju je otac brutalno zlostavljao

Jelena Dokić
Foto: Instagram
1/5
06.06.2019.
u 11:42

U srijedu je putem Instagrama još jednom zahvalila Bikiću na svemu što je učinio za nju u životu u povodu 16 godina poznanstva

Jelena Dokić bivša je australska tenisačica srpskog podrijetla, a osim po svojim rezultatima, poznata je i po zaista tragičnoj obiteljskoj priči. Bila je jedna od najperspektivnijih tenisačica, igrala je u polufinalu Wimbledona i 2002. godine bila četvrta na WTA listi. Osvojila je šest turnira, a karijeru je završila kada su se pojavili problemi sa štitnjačom. 

Osim zdravstvenih problema, veće posljedice po nju ostavili su loši odnosi s ocem koji ju je, prema njenim tvrdnjama, godinama zlostavljao i natjerao da igra za Srbiju, a posebno je bio nezadovoljan nakon što se zaljubila u Hrvata Tina Bikića s kojim je došla živjeti u Zagreb.

– Kada se pojavila informacija da se zabavljam s Hrvatom Tinom Bikićem za nekoliko sati ime mog oca pojavilo se na zaslonu mobitela. Nisam se javljala. U očevim očima to je nešto najgore što sam mogla napraviti jer bi on vjerojatno radije da sam s teroristom nego s Hrvatom i katolikom – rekla je Jelena i dodala: – Vrištao je u slušalicu: ''Ti si smrdljiva, užasna ku**a. S neprijateljem si. Osramotila si me.'' Bez obzira na emotivno zlostavljanje, nastavila sam mu slati novac. Svakih nekoliko tjedana po 200 tisuća dolara. To sam radila u nadi da ću imati mira i da će naći sreću. Umjesto toga zagorčavao mi je život

U vezi je s Tinom  od 2003. godine. 

– Tin je pozitivna i smirena osoba. Imali smo mnogo problema, posebno s mojim ocem, ali sve smo to izdržali. Dan kada sam ga upoznala najsretniji je dan u mom životu – rekla je svojedobno Dokić.

A u srijedu je putem Instagrama još jednom zahvalila Bikiću na svemu što je učinio za nju u životu u povodu 16 godina poznanstva

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loving you since I was twenty.❤️🥰 Together and in love since we were 20 years old. We met this week sixteen years ago and we are still going strong. Thank you for loving me,being there especially when things get tough and for never giving up on me and us.Don’t know what I would do without you and I wouldn’t be alive today if it wasn’t for you. Here is to 16 years together and hopefully many more to come.My love,my life,my everything. I LOVE YOU FOREVER. 🙏🙏❤️❤️🥰🥰💑💑💏💏 #anniversary #together #love #forever #thankful #grateful #lovingyou #iloveyou #loveyou #happy #happiness #16yearstogether #16 #16years #strong #inspo #photooftheday #inspiration #motivation #melbourne #australia #mylife #mylove #myeverything #❤️ #manymoretocome #loved #alive #unbreakable #myheart

A post shared by JELENA DOKIC 🇦🇺🇦🇺🇦🇺 (@dokic_jelena) on

– Volim te otkad sam imala 20 godina. Zaljubili smo se jedno u drugo kad smo imali 20 godina. Hvala ti što me voliš, što si sa mnom, pogotovo u teškim trenucima i što nikad nisi odustao od mene i nas. Ne znam što bih radila bez tebe i bih li bila danas bila živa da nije bilo tebe. Evo, već 16 godina zajedno smo i nadam se da će ih biti još. Moja ljubavi, moj živote, moje sve. Volim te zauvijek – napisala je Dokić u emotivnoj poruci.

>>>> Pogledajte u galeriji na vrhu teksta tučnjavu nogometaša Neymara i manekenke u hotelskoj sobi

Komentara 25

DU
Deleted user
12:48 06.06.2019.

Ljubav je Božji dar !!! Sretno!!! Čuvajte jedno drugo!!!

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:55 06.06.2019.

Tata uzima novac koji mu pošalje i vrijeđa je neprekidno. Bijedno je da roditelj kojeg uzdržavaš tako ti neprekidno truje život. Treba mu zaželjeti sretan rođendan, svake godine. I pustiti ga njegovom svijetu. Pa ponovo zaželjeti sretan rođendan iduće godine.. Novac eventualno na kraju dati za troškove ustanovi koja će ga zbrinuti. Tužno je to kada ti roditelj pokušava odrediti gdje ćeš živjeti, s kime biti i voljeti i za koju državu igrati tenis. I ucjenjuje te.

19
1950joza
12:57 06.06.2019.

Evo i ja vam želim svu sreću ovoga svijeta! Samo se volite i čuvajte jedno drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije